Sport

Emil Boc crede că Ioan Ovidiu Sabău nu va pleca de la „U” Cluj: „Nu am fost informat despre o asemenea ipoteză”

Primarul Emil Boc este de părere că Ioan Ovidiu Sabău va continua la „U” Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău la o conferință de presă / FOTO: FC Universitatea Cluj - Youtube Ioan Ovidiu Sabău la o conferință de presă / FOTO: FC Universitatea Cluj - Youtube

 

 


Emil Boc este de părere că antrenorul „Șepcilor roșii", Ioan Ovidiu Sabău, va dori să continue munca începută în iarna trecută, când a preluat echipa clujeană.

 


Sub conducerea lui Sabău, Universitatea Cluj a reușit să-și asigure menținerea în Superligă și a ajuns să dispute finala Cupei României, deși a pierdut-o într-un mod dramatic, la loviturile de departajare.

După meci, au apărut informații conform cărora antrenorul ar putea să nu mai dorească să continue la echipă. Cu toate acestea, primarul Boc crede că sentimentele puternice care îl leagă pe Sabău de club vor conduce la continuarea colaborării dintre ei.


„Am comunicat cu el imediat după meci printr-un mesaj. Nu am discutat nimic despre așa ceva și nici nu am fost informat despre o asemenea ipoteză. Nu comentez și nu cred că este o știre. Îmi doresc ca Neluțu Sabău să continue.

Știu că e un om responsabil și știe că munca este grea în continuare, încă cunoscând ADN-ul lui de clujean adevărat cât timp va avea putere va fi alături de culori. Nu am discutat cu nimeni acest aspect și nu pot să pun mai multe”, a spus Emil Boc la un post de radio local.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc crede că „U” Cluj merita victoria în finala Cupei României: „Au dominat 100 de minute din 120, dar nu întotdeauna cel mai bun câștigă”

Pleacă Sabău de la „U” Cluj după înfrângerea din finala Cupei României?

Ultimele Stiri
abonare newsletter