Sport

Va rămâne Dan Petrescu la CFR Cluj și din sezonul viitor?

Cristi Balaj a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: CFR Cluj - Youtube Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: CFR Cluj - Youtube

 

 


CFR Cluj a avut un sezon dezamăgitor, fiind afectată de probleme financiare și de lot, ceea ce a obligat formația din Gruia să lupte până în ultima etapă pentru a se califica în preliminariile unei cupe europene.

 


Echipa se află pe locul 3 în play-off-ul SuperLigii, la doar două puncte distanță de Universitatea Craiova. În ultima etapă, clujenii se vor confrunta acasă cu campioana Farul, iar în cazul unei înfrângeri și a unei victorii a oltenilor în fața lui Sepsi, echipa pregătită de Dan Petrescu va termina sezonul pe locul 4, ratând astfel calificarea în cupele europene.

Întrebat despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, președintele Cristi Balaj spune că echipa din Gruia așteaptă finalul sezonului pentru a lua o decizie.


„Avem meciuri importante încă de disputat sper că în urma jocului de azi (Sepsi – U Cluj) și de duminică (CFR Cluj – Farul) să fim calificați în competițiile europene. Din acest punct de vedere, mai ales că suntem cap de serie, fotbalul românesc are nevoie de CFR Cluj să evolueze într-o competiție europeană și să aibă cel puțin același parcurs ca în sezonul precedent”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Probleme de lot pentru Dan Petrescu

CFR Cluj și Universitatea Craiova se află într-o luptă directă pentru ocuparea locului 3, ultimul care asigură calificarea în cupele europene. Echipa condusă de Dan Petrescu a obținut o victorie importantă în fața lui Sepsi, cu scorul de 2-1, în penultima etapă, în timp ce trupa pregătită de Eugen Neagoe a înregistrat o victorie cu scorul de 3-2 în meciul disputat în Giulești.


Astfel, bătălia pentru locul 3 va continua până în ultima etapă. Confruntat cu numeroase probleme de accidentări în echipă, Dan Petrescu a sugerat posibilitatea alinierii jucătorilor tineri în partida cu Farul. La momentul în care a făcut această declarație, Farul nu obținuse încă matematic titlul de campioană, ci se afla în luptă strânsă cu FCSB pentru câștigarea SuperLigii.

„Accidentări… nu știu cu cine să mai jucăm. Braun, nicio șansă. Camora, nicio șansă. Manea nu e nici el prea bine, pe Peteleu îl doare genunchiul. Să vedem pentru meciul cu Farul ce soluții avem… nu știu, băgăm juniori pentru că nu sunt jucători”, a declarat Dan Petrescu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj renunță la 10 jucători, după un sezon sub așteptări

CFR Cluj va fi cap de serie în Conference League. Ce adversari pot întâlni

Ultimele Stiri
abonare newsletter