Sport

Gică Popescu susține că arbitrajul nu este împotriva echipei lui Dan Petrescu: „CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri în ultimii ani, dar nu de arbitraj”

Președintele Farul Constanța Gica Popescu nu este de acord cu declarațiile lui Neluțu Varga și ale lui Dan Petrescu referitoare la arbitraj.

Gică Popescu nu este de acord cu declarațiile oficialilor de la CFR Cluj /FOTO: Gheorghe Popescu - Facebook Gică Popescu nu este de acord cu declarațiile oficialilor de la CFR Cluj /FOTO: Gheorghe Popescu - Facebook

 

 


Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-1, a generat noi discuții controversate în fotbalul românesc. Dan Petrescu a avut o reacție nervoasă și a părăsit brusc conferința de presă de după meci. Ulterior, Neluțu Varga, patronul CFR-ului, și-a exprimat și el nemulțumirea și a anunțat că se retrage din fotbal. 

 


Finanțatorul echipei campioane a acuzat arbitrii că îi defavorizează echipa și a sugerat că este obosit să investească în fotbal. Neluțu Varga și-a anunțat și intenția de a depune plângeri penale împotriva arbitrilor și a Federației Române de Fotbal.

Toate aceste declarații au fost urmărite cu atenție de oficialii de la Farul Constanța, echipa aflată în fruntea clasamentului Superligii și considerată favorită să câștige titlul la finalul sezonului. 


Președintele Farului, Gică Popescu, a contestat maniera în care oficialii campioanei și-au exprimat nemulțumirile și a afirmat că aceștia ar putea avea multe motive de plângere, dar nu și în privința arbitrajului. Popescu consideră că CFR Cluj a fost arbitrată corect, în contrast cu sezoanele anterioare. El susține că echipa lui Dan Petrescu a beneficiat de avantaje din partea arbitrajului în trecut.

„Când ești obișnuit cu un anumit nivel de arbitraj și lucrurile se îndreaptă crezi că sunt împotriva ta. CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri în ultimii ani, dar nu de arbitraj.
Au fost 7 decizii întoarse de VAR, dar nu a fost o singură persoană care a luat astfel de decizii. Au fost mai mulți arbitri care s-au dus la VAR și au îndreptat situația. Nu cred că există o echipă în cazul căreia să se fi procedat altfel.
Dacă facem o paralelă între ce se întâmplă acum la CFR și ce se întâmpla anii trecuți, ușurința cu care marcau din fazele fixe, cred că problema este la ei, nu la deciziile luate din camera VAR”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.



Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tensiune maximă la CFR Cluj. Echipa riscă să piardă locul de UEFA. Ioan Varga și-a anunțat retragerea din fotbal

Cristi Balaj critică arbitrajul din meciul cu Universitatea Craiova: „Arbitrajul nu e făcut pentru proști”

Ultimele Stiri
abonare newsletter