Sport

Cristi Balaj critică arbitrajul din meciul cu Universitatea Craiova: „Arbitrajul nu e făcut pentru proști”

Președintele CFR Cluj Cristi Balaj a criticat arbitrajul din meciul cu Universitatea Craiova.

Cristi Balaj este supărat pe arbitrajul din meciul cu Universitatea Craiova /FOTO: CFR Cluj - Facebook Cristi Balaj este supărat pe arbitrajul din meciul cu Universitatea Craiova /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a ieșit din cursa pentru titlu după remiza obținută pe teren propriu în fața Universității Craiova, scor 1-1, în etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii.

 


Meciul din Gruia a fost marcat de mai multe faze controversate împotriva CFR Cluj. În minutul 26, Andrei Ivan a primit un cartonaș roșu, dar decizia a fost anulată după consultarea sistemului VAR. În minutul 68, același Andrei Ivan a înscris dintr-o poziție suspectă de ofsaid.  

Cristi Balaj, președintele CFR-ului și fost arbitru internațional, consideră că golul marcat de Andrei Ivan nu ar fi trebuit validat.


„Arbitrajul nu e făcut pentru proști. Trebuie să ai un minim de logică. Eu știu cât poartă la picior Camora, doar dacă ar purta 89 la picior în loc de 41, atunci da, ar avea călcâiul mai în spate.

Înțeleg de ce e supărat Dan Petrescu. Tot ce a fost la limită în acest play-off a fost împotriva CFR-ului. E rușinos!”, a spus Cristi Balaj pentru digisport.ro.


Varga a anunțat că în „fața hoției celor de la FRF” el a decis să se retragă de la CFR Cluj

Patronul CFR Cluj Neluțu Varga spune că va ieși din fotbalul românesc din cauza nedreptății comise de FRF clubului său.

„Cei mai hoți sunt arbitrii, împreună cu cel mai ieftin sistem VAR. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia, au făcut premeditat. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal. Este ultima mea intervenție”, a transmis Ioan Varga după meci.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tensiune maximă la CFR Cluj. Echipa riscă să piardă locul de UEFA. Ioan Varga și-a anunțat retragerea din fotbal

CFR Cluj - Universitatea Craiova, „meci de foc” în play-off. Oltenii pleacă din Gruia cu o remiză

Ultimele Stiri
abonare newsletter