Sport

Clujeanca Patricia Irimieș, câștigătoarea unui trofeu în Grecia la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams și al Simonei Halep

Tenismena clujeancă Patricia Irimieș (12 ani) a reușit încă o performanță impresionantă. Ea a câștigat sâmbătă, trofeul de campioană U13 la turneul internațional TEN-PRO Global Junior, desfășurat în Grecia.

sursă foto Facebook Laura Irimieș sursă foto Facebook Laura Irimieș

 

Clujeanca Patricia Irimieș a câștigat trofeul în Grecia la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams și al Simonei Halep.


La turneul internațional TEN-PRO Global Junior s-au înscris, în total, 106 jucători cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, de pe tot globul: Mexic, Canada, Europa etc.

Turneul internațional TEN-PRO Global Junior se desfășoară pentru tinerele talente din tenis. Grupul țintă pentru acest turneu internațional sunt jucători de tenis ambițioși, de clasă mondială, foarte talentați din categoria U10, U11, U12, U13, U14 și U15.


Patrick Mouratoglou și-a deschis un centru de tenis la Costa Navarino (Grecia), Academia Mouratoglou, care oferă o varietate de programe și experiențe de antrenament, inclusiv lecții private și de grup, tabere de tenis atât pentru jucători adulți, cât și pentru junior.

La 12 ani și jumătate, Patricia, legitimată la Napoca Tenis Club, este una dintre tenismenele promițătoare ale Clujului, cu rezultate foarte bune la turnee naționale și internaționale, ultimul dintre ele fiind câștigarea unui turneu U14 la începutul acestui an la Miami, SUA.


Reamintim că la începutul lunii aprilie, Patricia Irimieș a obținut locul I la Trofeul Marc - Cupa Swisspor, desfășurat la Cluj, și a intrat în Top 100 U14 (sportivi sub 14 ani), clasament în care sunt incluse aproximativ 400 de jucătoare de tenis din România.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujeanca Patricia Irimieș, în Top 100 U14 la tenis

Patricia Irimieș, sportivă de 12 ani din Cluj-Napoca, campioană la tenis în Statele Unite

Simona Halep, testată pozitiv pentru doping. Sportiva, în stare de șoc: „O să lupt până la sfârșit”

abonare newsletter