Sport

Zi de meci! CFR Cluj joacă împotriva Sepsi OSK pentru un loc în finala Cupei României

CFR Cluj se duelează cu Sepsi OSK pentru un loc în ultimul act al competiției.

Trofeul Cupei României /FOTO: frf.ro Trofeul Cupei României /FOTO: frf.ro

 

 


CFR Cluj o va întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe în semifinala Cupei României. Data fiind situația campioanei în Superligă, „feroviarii” și-au îndreptat atenția către Cupa României, trofeu pe care l-au cucerit de 4 ori. 

 


Între echipa lui Dan Petrescu și finala de la Sibiu stă Sepsi OSK, formație ce ar putea juca a 3-a finală în ultimele 4 sezoane. Echipa din Sfântu Gheorghe este chiar deținătoarea trofeului, pe care l-au cucerit anul trecut. Covasnenii au învins-o atunci pe FC Voluntari.

În sferturile de finală ale sezonului 2018-2019 din Cupa României, CFR Cluj și Sepsi OSK s-au întâlnit o singură dată, tot pe arena din Sfântu Gheorghe. La acea vreme, CFR Cluj a reușit să învingă cu 1-0, datorită golului marcat de Valentin Costache. În ceea ce privește performanța lor în grupele competiției, campioana a obținut un rezultat de egalitate 1-1 cu Universitatea Cluj și 0-0 cu Farul Constanța, dar a învins CSC Dumbrăvița cu 5-0. În sferturile de finală, CFR Cluj a trecut de FC Argeș cu un scor de 1-0.


În schimb, Sepsi OSK a avut o serie de victorii în grupele competiției, învingând Petrolul cu scorul de 3-1, Dinamo cu 3-2 și FC Voluntari cu 4-0. În sferturile de finală, Sepsi OSK nu a avut probleme cu CS Mioveni, pe care a reușit să o învingă cu 4-1. 

Meciul dintre CFR Cluj și Sepsi OSK va avea loc miercuri, de la ora 19:00, pe arena din Sfântu Gheorghe.


Dan Petrescu, nervos din cauza arbitrajului

În cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei, Dan Petrescu și-a arătat public nemulțumirea la adresa arbitrajului.

„Îmi place că se fac polemici în săptămâna asta. Hai să luăm meciurile CFR-ului, să ne gândim. Primul meci, cu Rapid, în minutul 94, Maglica marchează, eu nu am văzut ofsaidul nicăieri. Al doilea meci e la Craiova, Ivan are capul în ofsaid și se spune că nu se ia, ci doar piciorul. Deci 4 puncte pierdute.


Când jucăm cu Farul și dau gol ei, se spune că se ia capul lui Braun. Păi, stai, cu Ivan nu s-a luat. Cu FCSB am avut penalty cât casa, la Birligea, nu s-a uitat nimeni la VAR. Deci am fost dezavantajați în 5 meciuri din 5 în play-off. Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul (...) Numai CFR a fost dezavatanjată. Și liniile au fost trase cum au vrut. Colțescu dă penalty, e la 5 metri. Vede clar, se aude de pe bancă că a fost. Vine la VAR, o secundă, și întoarce. Când ai văzut tu mă? Cere mai multe unghiuri, te uiți de mai multe ori”, a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Meci dificil pentru CFR Cluj în semifinala Cupei României. Petrescu, vizibil nervos de arbitraj

Finala Cupei României se va juca la Sibiu. „U” Cluj și CFR se luptă în această săptămână pentru a ajunge în ultimul act

abonare newsletter