Sport

Petrescu a răbufnit după ce s-a zvonit că Mihai Bordeianu nu joacă pentru că și-a cerut banii: „Ce treabă am eu?”

Dan Petrescu a explicat situația lui Mihai Bordeianu, după ce s-a vehiculat că jucătorul a fost scos din lotul CFR-ului pentru că nu a renunțat la restanțele salariale.

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului/ Foto: cfrclujofficial - Instagram Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului/ Foto: cfrclujofficial - Instagram

 

 


În presa sportivă a apărut informația că jucătorul Mihai Bordeianu și-a cerut restanțele salariile, nefiind de acord să renunțe la nicio sumă, iar apoi ar fi fost notificat că gestul său va fi taxat cu o prezență sporadică între titularii CFR-ului. 

 


Conform GSP, mijlocașul central Mihai Bordeianu, în vârstă de 31 de ani, a fost trecut pe linie moartă de către oficialii clubului după ce a notificat-o pentru restanțe salariale.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a răbufnit în timpul conferinței pe presă premergătoare meciului contra Farul Constanța, dar a lămurit situația. 


„Am auzit că Bordeianu nu joacă că nu știu ce treabă e cu banii. Ce treabă am eu cu cine primește sau nu banii? Ce treabă am eu cu asta? Eu decid echipa după cine ia banii sau cine nu ia banii? Sau se bagă cineva peste mine vreodată? Să mă întrebe de ce joacă ăla sau celălalt? Niciodată de când sunt aici nu m-a întrebat de ce joacă ăla sau celălalt. Echipa o fac în funcție de ce văd la antrenamente.

Eu l-am adus pe Bordeianu aici, eu am dorit să vină la CFR. A jucat trei sezoane la rând, au venit alți jucători care sunt mai în formă decât el. El trebuie să se antreneze și să-mi demonstreze la antrenament, că dacă-mi demonstrează poate să joace de la meciul ăsta cu Farul. E o posibilitate ca el să intre. Până acum, băiatul se antrenează bine, e serios. Eu am nevoie și de Bordeianu în continuare, chiar dacă nu va juca (…) Niciodată nu voi face echipa dacă un jucător ia sau nu banii”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, probleme mari de lot înaintea duelului cu Farul Constanța: „Nu va fi uşor”

Dan Petrescu este îngrijorat în legătură cu partida de Cupa României cu FC Argeș: „Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB”

abonare newsletter