Sport

Dan Petrescu, probleme mari de lot înaintea duelului cu Farul Constanța: „Nu va fi uşor”

Farul Constanța și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, 22 aprilie, în cadrul etapei cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii României. Antrenorul CFR-ului a anunțat că există probleme de lot.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: cfrclujofficial - Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: cfrclujofficial - Facebook

 

 


Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Farul Constanţa, adversara din partida de sâmbătă, din etapa a 5-a a play-off-ului, este favorită la câştigarea titlului deoarece este pe primul loc al clasamentului în momentul de faţă.
 

„Întâlnim echipa care a dominat acest campionat, a fost mai mereu pe primul loc. Farul e o echipă foarte bună, acasă mai ales, unde din 17 meciuri a câştigat 14. Ştim forţa lor de atac şi cum pregăteşte Hagi meciurile. Noi venim după o victorie şi chiar dacă avem mari probleme de lot, mergem încrezători. Însă vrem să dăm maximum pentru că e un meci important. Nu cred că e decisiv, dar e foarte important. Farul este favorită la titlu pentru că este pe primul loc, asta e realitatea”, a declarat „Bursucul” în cadrul unei conferințe de presă.


Petrescu: „Cinci jucători importanţi au probleme”

Tehnicianul a menţionat că se confruntă cu probleme de efectiv înaintea partidei de la Constanţa.

„Cinci jucători importanţi au probleme, doi dintre ei sigur nu fac deplasarea, e vorba despre Deac şi Camora. Trebuie să fim mai uniţi acum, să jucăm ca o adevărată echipă. Am jucat şi data trecută la Constanţa fără Deac şi Camora, sper să o mai facem încă o dată foarte bine. Nu va fi uşor, însă echipa nu trebuie să depindă de un jucător sau altul. Chiar dacă aceşti doi jucători sunt căpitanii şi liderii acestei echipe în ultimii 6 ani. Sper ca alţi jucători să iasă la rampă şi să ne bucurăm împreună la final”, a precizat antrenorul.


Dan Petrescu este de părere că Denis Alibec este cel mai bun jucător al echipei Farul, însă susţine că pericolul poate veni de oriunde în întâlnirea de sâmbătă.

„Cu Hagi n-am mai vorbit în ultimul timp, e normal. El are o academie şi scoate jucători buni pe bandă rulantă. Nici nu ştii de unde apar şi joacă fără probleme în Liga I, iar Mazilu e un exemplu excelent. Pericolul într-un meci cu Farul vine de peste tot, şi din atac, şi de la mijloc, şi din apărare. Dar e clar că Alibec e cel mai bun jucător al lor, este constant, a jucat 34 de meciuri, e şi golgheter”, a spus Petrescu.


Echipa de fotbal CFR Cluj formaţia Farul Constanţa, întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Bordeianu a fost scos din lotul CFR Cluj din cauză că și-a cerut restanțele salariale

Se apropie semifinalele din Cupa României. Boc speră la o finală între rivalele „U” și CFR: „Ar fi o mândrie”

Accidentarea lui Ciprian Deac o va costa pe CFR Cluj. Cât ar fi pierdut echipa din Gruia fără contribuțiile sale din acest sezon

abonare newsletter