Sport

Se apropie semifinalele din Cupa României. Boc speră la o finală între rivalele „U” și CFR: „Ar fi o mândrie”

În mai puțin de o săptămână încep semifinalele din Cupa României. Primarul Emil Boc speră la o finală de cupă între „U” și CFR.

Primarul Emil Boc speră la o finală de cupă între „U” și CFR/ FOTO: 1- Facebook - Peluza Vișinie/2.Facebook-Șepciile Roșii Primarul Emil Boc speră la o finală de cupă între „U” și CFR/ FOTO: 1- Facebook - Peluza Vișinie/2.Facebook-Șepciile Roșii

 

 


Rivalele din Cluj-Napoca, „U” și CFR, vor întâlni echipele UTA Arad și Sepsi OSK.

 


CFR Cluj va juca în data de 26 aprilie de la ora 19:00 semifinala pe stadionul celor de la Sepsi OSK, iar FC Universitatea Cluj va întâlni echipa UTA Arad în 27 aprilie de la ora 19:00 pe Cluj Arena.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis la un post de radio local că ar fi o mândrie pentru Cluj ca finala Cupei României să fie între „U” și CFR.


„Și noi putem juca o finală de Cupa României între clujeni. Ar fi un spectacol al Clujului, o mândrie a noastră, a tuturor dacă am reuși să facem asta (finala Cupei României între rivalele orașului – n.red.). M-aș bucura enorm, de aceea încurajăm oamenii să meargă la meciurile U și CFR și să creeze spectacol în forma modernă în care oamenii să se bucure de calitatea vieții și să vadă fotbal de calitate, să fie o atmosferă frumoasă pe stadion, să fie un stadion la standarde europene (...) Vreau să îi readucem pe clujeni la sport, atât la Polivalentă cât și pe stadioane, și la U și la CFR”, a declarat Emil Boc, la un post de radio local.

Boc: „Să tratăm cu maximă seriozitate meciul cu Mioveni”

„U” Cluj va întâlni în data de 24 aprilie echipa CS Mioveni, în play-out-ul SuperLigii.


Edilul a transmis că meciul în deplasare cu CS Mioveni trebuie tratat cu maximă seriozitate.

„Să tratăm cu maximă seriozitate meciul cu Mioveni pentru că niciun meci nu seamănă cu altul. Trebuie tratat cu seriozitate, câștigate toate punctele și puse în tolbă”, a adăugat edilul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vești bune pentru CFR Cluj după operația lui Deac! Trei jucători ar putea reveni în meciul contra Farul

Încăierare pe stradă între fanii „U” și UTA! Clujenii au fost provocați de utiști, dar aveau și ei bâte. VIDEO

abonare newsletter