Sport

A murit Mircea Balaj, fostul președinte al CFR Cluj: „Drum lin spre stele”

A murit fostul președinte al CFR Cluj Mircea Balaj.

A murit Mircea Balaj /FOTO: CFR Cluj - Facebook A murit Mircea Balaj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Fostul președinte al CFR Cluj, Mircea Balaj a încetat din viață. Fostul conducător a îndeplinit funcția de președinte în timpul în care echipa se afla în ligile inferioare ale fotbalului românesc, în perioada 1992-2002, înainte de preluarea conducerii de către Iuliu Mureșan.

 


CFR Cluj a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa oficială de Facebook.

„Drum lin spre stele, Mircea Balaj!

Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veșnice a fostului președinte al echipei noastre din perioada 1992-2002, Mircea Balaj.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis CFR Cluj pe Facebook.

Această veste tristă vine într-un moment dificil pentru echipa din Gruia, înaintea confruntării cu FC Argeș din sferturile Cupei României. De asemenea, la finalul săptămânii, campioana României va juca împotriva celor de la FCSB în a treia etapă din play-off, tot pe teren propriu în Gruia.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fostul portar al CFR Cluj Nuno Claro și-a găsit chemarea dupa cariera de fotbalist: „Nu mă gândeam niciodată că o să rămân în România, dar toate s-au întâmplat să fie așa”

Atacantul CFR-ului Emmanuel Yeboah vrea să o ia pe urmele lui Lewandowski: „Când am auzit că urma să semnez cu CFR nu am putut să dorm”

Ultimele Stiri
abonare newsletter