Sport

U-BT, înfrângere în fața CSO Voluntari. Mihai Silvășan: „Suntem extrem de dezamăgiți de rezultat”

U-BT a suferit o înfrângere în deplasarea de la Voluntari

U-BT a pierdut la limită partida /FOTO: U-BT Cluj - Napoca Facebook U-BT a pierdut la limită partida /FOTO: U-BT Cluj - Napoca Facebook

 

 


Marți seara, U-Banca Transilvania a suferit o înfrângere în meciul jucat în deplasare la Voluntari. Echipa gazdă a câștigat cu scorul de 89-86, ceea ce înseamnă că formația antrenată de Mihai Silvășan rămâne pe locul doi în clasament. Jalen Jones nu a făcut deplasarea la Voluntari, iar Karel Guzman nu a evoluat nici el, acesta ispășindu-și ultima etapă de suspendare.

 


 Deși „studenții” au început bine jocul și au reușit să se desprindă la 5-11, triplelele marcate de Vida și Axinte au adus gazdele aproape pe tabelă. În finalul primului sfert, U-BT a avut avans de o posesie, 20-22. În continuare, elevii lui Silvășan au avut un joc intens și am au reușit să se mențină în avantaj, întrând la cabine cu patru puncte în față.

În repriza a doua, ambele echipe au oferit un parcurs echilibrat, însă U-Banca Transilvania a rămas în prim-plan, Nandor Kuti marcând pentru 53-60. Din păcate, mingile pierdute au costatat mult ecipa, iar Voluntariul a profitat de acest lucru în ultimele trei minute ale jocului. Datorită lui Maurice Watson, care a reușit să învingă defensiva, gazdele au preluat conducerea, 77-76. În finalul meciului, Watson a marcat șapte puncte, fiind ajutat de Toddrick Gotcher, ceea ce a permis ilfovenilor să gestioneze mai bine situația și să obțină un rezultat pozitiv.


Mihai Silvășan este dezamăgit de prestația echipei sale.

„Suntem extrem de dezamăgiți de rezultat. Nu ne-am dorit să pierdem partida. După acest joc este foarte clar că vom termina pe locul doi sezonul regulat și vom începe Play-off-ul de pe acea poziție. Referitor la meci, cred că numărul mingilor pierdute și numărul mare de recuperări ofensive avute de cei de la Voluntari, nu ne-au permis să câștigăm. 


Trebuie să fim mai concentrați, iar pe ultima sută de metri să avem o atitudine de adevărată campioană, dacă ne dorim să fim învingători la finalul sezonului. Eu, personal, asta îmi doresc. Urmează ultimul meci din sezonul regulat, cel cu CSM Oradea. Evident că încărcătura nu va fi la fel de mare ca și cum ne-am fi impus la Voluntari, dar va fi o partidă pe care vrem neapărat să o câștigăm”, a declarat Silvășan la finalul meciului. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT o va înfrunta pe CSO Voluntari în Liga Națională. Mihai Silvășan: „Chiar dacă au pierdut în ultima etapă, la Pitești, rămân un adversar extrem de puternic”

Leo Meindl, baschetbalistul U-BT, despre cum s-a acomodat în România: „Mai întâi, știam de Dracula, apoi v-am descoperit”

Ultimele Stiri
abonare newsletter