Sport

U-BT o va înfrunta pe CSO Voluntari în Liga Națională. Mihai Silvășan: „Chiar dacă au pierdut în ultima etapă, la Pitești, rămân un adversar extrem de puternic”

U-BT are meci cu CSO Voluntari marți seara în Liga Națională de baschet.

Patrick Richard în duel cu un adversar /FOTO: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Patrick Richard în duel cu un adversar /FOTO: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania se pregătește pentru un nou meci dificil în Liga Națională de baschet. Confruntarea va avea loc pe terenul celor de la CSO Voluntari, în data de 4 aprilie 2023, la Sala Sporturilor „Gabriela Szabo”, începând cu ora 18:00. U-BT se află într-o poziție favorabilă în clasament, având 14 victorii în grupa 1-10 și concurând pentru prima poziție cu CSM CSU Oradea.

 


În ultima etapă, U-Banca Transilvania a obținut o victorie clară împotriva celor de la CSM Constanța, pe teren propriu, cu scorul de 90-59. 

CSO Voluntari se află pe locul 5 în clasamentul grupului 1-10, cu 8 victorii și 8 înfrângeri. În ultimul meci, au pierdut în deplasare cu FC Argeș Pitești cu scorul de 85-62, iar Maurice Watson a fost cel mai bun marcator al echipei cu 11 puncte.


Maurice Watson este liderul echipei de la Voluntari, având medii de 12.8 puncte, 6.7 pase decisive și 3.1 recuperări. Jucători precum Toddrick Gotcher sau Tekele Cotton s-au remarcat și ei până acum în acest sezon.

U-Banca Transilvania și CSO Voluntari s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, iar U-Banca Transilvania a reușit să câștige ambele meciuri. Antrenorul Mihai Silvășan și echipa sa sunt pregătiți să își continue forma excelentă și să obțină o nouă victorie în această partidă dificilă.


„Jucăm cu o echipă fizică, o formație care practică un baschet de calitate. Chiar dacă au pierdut în ultima etapă, la Pitești, rămân un adversar extrem de puternic, dornic întotdeauna să câștige. Pentru noi e important să obținem o victorie, pentru a avea șanse la primul loc, odată cu ultima etapă a sezonului regulat. Jalen Jones rămâne în continuare în afara lotului, nu și-a revenit din problemele medicale pe care le-a avut și sâmbătă, la jocul cu CSM Constanța. Evident, va lipsi și Karel Guzman, care mai are o etapă de suspendare. În ciuda acestor absențe, noi vrem să facem un meci bun, să jucăm un baschet de calitate și să ne întoarcem cu o victorie”, a transmis Mihai Silvășan.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Leo Meindl, baschetbalistul U-BT, despre cum s-a acomodat în România: „Mai întâi, știam de Dracula, apoi v-am descoperit”

U-BT a avut a doua cea mai mare medie de spectatori din EuroCup

abonare newsletter