Sport

Cephas Malele, fotbalistul fugit de la CFR Cluj, și-a găsit o nouă echipă

Cephas Malele și-a găsit o nouă echipă.

Cephas Malele prezentat de Shanghai Shenhua /FOTO: Shanghai Shenhua - Instagram Cephas Malele prezentat de Shanghai Shenhua /FOTO: Shanghai Shenhua - Instagram

 

 


Cephas Malele, un atacant în vârstă de 29 de ani, a semnat cu echipa chineză Shanghai Shenhua, după ce a părăsit CFR Cluj în mijlocul sezonului invocând probleme personale. În februarie 2023, fotbalistul cu origini angoleze a dispărut fără urmă, iar antrenorul Dan Petrescu a făcut publică situația.

 


După încheierea prematură a împrumutului său la CFR Cluj, Malele nu s-a întors la echipa saudită Al-Tai, formație de la care a venit în Gruia, ci și-a găsit repede un alt angajament cu Shanghai Shenhua din China. Transferul său la noua echipă a fost realizat gratuit, iar fotbalistul a fost deja prezentat oficial ca fiind o întărire importantă pentru sezonul 2023.

Malele a ajuns în Shanghai de ceva timp și a jucat deja în meciuri de pregătire pentru echipa sa nouă. Este de așteptat să joace un rol important în atacul echipei și să contribuie la succesul acesteia în competițiile viitoare.


Plecat din motive personale

În anunțul despărțirii de fotbalist, CFR Cluj a transmis că „Atacantul și-a exprimat dorința de a părăsi clubul din motive personale”. Dan Petrescu îl dăduse inițial dispărut.

Dar patronul Nelu Varga a intervenit și a afirmat că el i-a permis lui Malele să părăsească cantonamentul echipei, după 0-0 cu Lazio pe 23 februarie, pentru a-și rezolva problemele: „Are niște mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Rangelo Janga, atacantul de la CFR Cluj, a pierdut la scor în fața lui Lionel Messi

Ultimele Stiri
abonare newsletter