Sport

„Câinii roșii” vin la Dej. Interes uriaș pentru meciul cu Dinamo. 1500 de bilete la bucureșteni

Unirea Dej primește vizita echipei Dinamo Bucuresti, în primul meci din Play-off-ul Ligii 2 disputat pe teren propriu.

sursă foto Facebook FC Unirea Dej Oficial sursă foto Facebook FC Unirea Dej Oficial

 

Unirea Dej a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, contând pentru etapa a doua din play-off (duminică, 2 aprilie, ora 16:00). Fanii lui Dinamo au primit 1.500 de bilete pentru această deplasare. 


Apreciat de „câini”, gestul ardelenilor a fost criticat de propriii fani, pe rețelele de socializare: „E perfect, hai să le lăsăm stadionul întreg....”, „Mai bine le dădeați 150, cât prevede regulamentul”. 

Comunicat Unirea Dej

„Din respect pentru tradiția și istoria clubului Dinamo București, precum și pentru numeroșii lor fani din Ardeal, clubul nostru a decis să aloce tot trei sectoare și susținătorilor alb-roșilor (1500 bilete). Pe această cale, rugăm fanii dinamoviști să își achiziționeze bilete exclusiv în sectoarele 4, 5 și 6. Accesul în aceste sectoare se va face de pe strada Nicolae Titulescu (pe la Sala Sporturilor). Biletele nu se pot achiziționa online. Prețul unui bilet este de 20 lei. opiii cu vârsta de până la 8 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet”.


„Felicitări pentru acest gest”, „Felicitări conducerii!! De apreciat astfel de oameni”, „Luați aminte!!! Ăsta-i respectul pe care Dinamo trebuie să-l aibă în toată țara”,  au comentat dinamoviștii.

„Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”, a precizat zilele trecute Gabriel Magdaș, președintele formației din Dej. 


Unirea Dej a început cu un eșec seria jocurilor din play-off, 0-3, în Ghencea, cu CSA Steaua, în timp ce Dinamo a remizat, acasă, 1-1, cu Gloria Buzău.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dispute „de foc” pentru Unirea Dej în primele meciuri din play-off-ul Ligii a 2-a

Unirea Dej, calificată în play-off-ul Ligii a II-a

Unirea Dej încheie cantonamentul din Antalya cu o înfrângere

Ultimele Stiri
abonare newsletter