Sport

Unirea Dej încheie cantonamentul din Antalya cu o înfrângere

Unirea Dej a încheiat cantonamentul din Antalya cu o înfrangere în fața unei echipe din Kazakstan.

Unirea Dej se luptă pentru promovarea în Liga 1 în acest sezon /FOTO: FC Unirea Dej - Facebook Unirea Dej se luptă pentru promovarea în Liga 1 în acest sezon /FOTO: FC Unirea Dej - Facebook

 

Unirea Dej a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o înfrângere. Fotbaliștii se întorc acasă pentru a începe a doua parte a sezonului Ligii a 2-a.


 

„Încheiem cantonamentul din Antalya cu o înfrângere. Echipa noastră a pierdut, scor 1-3 (1-1), cu Zhetysu (prima ligă din Kazakstan). Programat inițial la ora 17:30 (16:30 ora României 🇷🇴), amicalul de la IC Santai Belek a început mai devreme cu o oră.
 Kazahii au deschis scorul în minutul 31, dar Gabriel FULGA a reușit să egaleze cu două minute înainte de pauză, printr-un șut cu stângul la colțul scurt. În partea secundă, asiaticii au mai marcat de două ori, în minutele 76 și 77, și astfel s-au impus la o diferență de două goluri.
 Primul 11: Railean (’80 Checicheș) - Gîț (’75 Maftei), D. Pop, Burdeț, Chira (’48 Roș), Militaru (’68 Ad. Pop), Cătinean (C), An. Pop (’59 Matiș), Călugăr (’45 Cocian / ’77 Frăsineanu), Fulga (’77 Al. Pop), Bogdan (’75 Blaj).
Băieții vor reveni mâine în țară, urmând ca după câteva zile libere să reia pregătirile pentru a doua parte a sezonului Ligii 2. Vă reamintim, până la reluarea campionatului, echipa noastră va mai disputa două jocuri amicale,  CSM Sighetu Marmației (16 februarie) și  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (18 februarie)”, a transmis Unirea Dej pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Cazul Roger continuă. De ce a dat jucătorul clubul CFR Cluj în judecată

Fotbalistul cu cele mai multe prezențe în tricoul „U” Cluj își serbează joi ziua de naștere

Ultimele Stiri
abonare newsletter