Sport

Suma imensă pe care a investit-o Neluțu Varga în CFR: „Privesc lucrurile pe termen mediu și lung”

Neluțu Varga a dezvăluit suma pe care a băgat-o până acum în CFR Cluj.

Neluțu Varga a cheltuit o sumă imensă de când a venit la CFR Cluj /FOTO: captură TV Neluțu Varga a cheltuit o sumă imensă de când a venit la CFR Cluj /FOTO: captură TV

 

 


Ioan Varga, patronul CFR Cluj, a dezvăluit cât de mult a pierdut în cei peste 6 ani de când a preluat conducerea echipei din Gruia.

 


Potrivit declarațiilor sale, omul de afaceri a pierdut în jur de 30 de milioane de euro de când a ales să investească în fotbalul românesc.

„Noi avem o altă strategie și eu sper că de la vară încolo clubul să meargă pe un profit chiar bun. Și investiția n-am făcut-o ca să o recuperez în doi ani! Am făcut-o pur și simplu să îmi recuperez banii în 8-10 ani.


Deci e important să fie sustenabil clubul și de acolo să aducă beneficii corespunzătoare care să mă satisfacă pe mine. Grosso modo, am pierdut în jur de 30 de milioane de euro, dar eu privesc lucrurile pe termen mediu și lung", a spus Ioan Varga, pentru Fanatik.

 

Neluțu Varga, aproape să ajungă la Rapid

Gheorghe Răducan, fostul șef de galerie al Rapidului, a mărturisit că Neluțu Varga a manifestat mereu interes față de acest club și că își dorea să se implice în mod activ în dezvoltarea sa.


„Eu am încercat înainte să îl aduc la Rapid. Chiar au fost discuții avansate, dar dânsul a revenit atunci și a trebui să salveze CFR-ul, pentru că aveau și ei probleme financiare.

Avea de ales și făcuse niște promisiuni oamenilor din Cluj, autorităților locale, lui Arpad Paszkany și nu avea cum să se împartă între două echipe cu probleme. A trebuit să îi scoată din insolvență și să îi scape de faliment, să îi repună pe picioare.


A spus: «domne, îmi pare rău!», Au fost discuții să ajute și așa ca sponsor, pentru că admiră foarte mult Rapidul. Indirect ar fi vrut să ajute și îi place mult Rapidul”, a spus Gheorghe Răducan, pentru Fanatik.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj se gândește la aducerea unui jucător de la Farul Constanța: „Va fi un briliant!”

Neluțu Varga, despre prelungirea contractului lui Dan Petrescu: „Semnează până în 2029!”

abonare newsletter