Sport

CFR Cluj se gândește la aducerea unui jucător de la Farul Constanța: „Va fi un briliant!”

Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga se gândește la aducerea în Gruia a starului lui Gică Hagi de la Farul Constanța.

Adrian Mazilu în tricoul Farul Constanța /FOTO: Farul Constanța - Facebook Adrian Mazilu în tricoul Farul Constanța /FOTO: Farul Constanța - Facebook

 

 


Neluțu Varga, finanțatorul CFR Cluj, a dezvăluit că urmărește cu atenție evoluția lui Adrian Mazilu, un jucător de doar 17 ani care impresionează în acest sezon în Superliga la Farul Constanța.

 


Patronul campioanei României crede că jucătorul de pe poziția de extremă dreaptă are potențialul de a ajunge la un nivel foarte ridicat în fotbal. În acest context, Varga a subliniat faptul că ia în considerare posibilitatea de a face o ofertă pentru Adrian Mazilu în viitorul apropiat, poate chiar la sfârșitul acestui sezon.

„(n.r. Vă place Mazilu de la Farul?) Da, e un jucător de apreciat, cu un potențial chiar mare. Eu așa zic. Dar în acest moment e prea fraged. Mai necesită un an-doi de luptă la nivelul acesta și abia apoi probabil că va fi un briliant. Așa cred eu. Domnul Hagi are talent la asta, și Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă de potențial.


E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunț în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să terminăm pe locul 1, dacă ne ajută Dumnezeu, și după aia ne gândim și la transferuri.

În timpul acesta, board-ul, cei de profesie care se uită și selectează jucătorii pentru noi, își fac raportul, își fac treaba corect, după care în vară vom lua o decizie”, a spus Neluțu Varga, pentru fanatik.ro.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a reconstituit cu juniorii golul anulat cu Rapid: „Nu e ofsaid! Trimitem imaginile la FRF și CCA!”

Neluțu Varga, despre prelungirea contractului lui Dan Petrescu: „Semnează până în 2029!”

abonare newsletter