Sport

Zi de meci! CFR Cluj întâlnește echipa lui Adrian Mutu. Petrescu: „E clar că noi vrem să câștigăm”

CFR Cluj întâlnește, duminică seara, echipa FC Rapid, în play-off-ul SuperLigii.

CFR Cluj întâlnește, duminică seara, echipa FC Rapid, în play-off-ul SuperLigii/ Foto:  Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj întâlnește, duminică seara, echipa FC Rapid, în play-off-ul SuperLigii/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, pe Stadion „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, formaţia FC Rapid, într-o partidă contând pentru prima etapă a play-off-ului SuperLigii.

 


Înainte de începerea meciului, echipa FC Rapid începe acest play-off de pe locul 5, cu un cumul de 26 de puncte, în timp ce campioana României se află pe poziția a doua, la egalitate de puncte cu liderul Farul Constanța.

Cu un succes contra celor de la CFR Cluj, cei de la Rapid pot trece pe locul patru în Liga 1, peste Universitatea Craiova.


Dacă cei de la CFR Cluj au cinci meciuri la rând fără înfrângere în Liga 1, cei de la Rapid nu trec printr-un moment bun și au două înfrângeri la rând în campionat.

În cadrul sezonului regulat, ardelenii s-au impus în tur cu scorul de 1-0, în timp ce la retur au avut câștig de cauză giuleștenii, scor 2-1.


Dan Petrescu: „Ne-a ajutat foarte mult ultimul meci”

La conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid, Dan Petrescu a lăudat organizarea defensivă a echipei lui Adrian Mutu și a explicat de ce crede că obiectivul real al giuleștenilor este câștigarea titlului.

„Ne-a ajutat foarte mult ultimul meci la moral, dar moralul nu câștigă meciurile. În ultimele șase meciuri aveam patru victorii și două egaluri, este clar că ne-a dat un moral bun, dar în același timp nu trebuie să subestimăm adversarul care a făcut un sezon excelent. S-a calificat în play-off, are cea mai bună apărare, cele mai puține goluri primite, 26, organizare foarte bună, jucători cu multă experiență. 


Se vede că antrenorul a făcut o treabă excelentă, se vede că a jucat foarte mult timp în Italia și a organizat foarte bine echipa în acest sezon. Este o echipă care are pretenții europene și de ce nu la titlu, dar asta depinde de primele rezultate. E clar că noi vrem să câștigăm campionatul, dar și Rapid are aceeași dorință chiar dacă nu o spune”, a declarat „Bursucul”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, despre transferul lui Jo la CFR Cluj: „Am vorbit doar în prima zi cu el”

Jucătorul CFR-ului care i-a impresionat pe italienii de la Lazio nu are loc la echipa națională

Ce spune Mutu înainte de marele meci cu CFR Cluj: „Începem cel mai greu dintre toate echipele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter