Sport

Dan Petrescu, despre transferul lui Jo la CFR Cluj: „Am vorbit doar în prima zi cu el”

În urma vizitei medicale, brazilianul Jo nu va mai semna cu CFR Cluj. Dan Petrescu a vorbit despre transferul jucătorului brazilian.

În urma vizitei medicale, brazilianul Jo nu va mai semna cu CFR Cluj/ Foto: SC Corinthians Paulista - Facebook În urma vizitei medicale, brazilianul Jo nu va mai semna cu CFR Cluj/ Foto: SC Corinthians Paulista - Facebook

 

 


Transferul brazilianului Jo la CFR Cluj a fost blocat, după ce rezultatele vizitei medicale au arătat că jucătorul nu se mai află în formă și nu îndeplinește cerințele echipei. 

 


Deși CFR Cluj căuta un atacant cu insistență, clubul a decis să renunțe la Jo, deoarece nu putea garanta că acesta ar fi putut să ajute echipa în lupta pentru titlu. Jo, care a jucat anterior pentru Manchester City, nu a reușit să impresioneze în timpul vizitei medicale și, astfel, transferul său la CFR Cluj a fost oprit.

În cadrul unei conferințe de presă, Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, susține că din informațiile sale, brazilianul a părăsit deja România.


„Din ce știu eu, da (Jo a plecat – n.red.). Am înțeles că nu s-a adaptat sau nu știu. Eu am vorbit doar în prima zi cu el. A făcut două antrenamente cu preparatorul, după care… cred că cei de la club știu mai multe.

Mi-aș dori (să aducă alți atacanți în probe - n.red.), dar nu cred că găsim jucători liberi. Mi-aș dori foarte mult un jucător de atac. Nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla când vor veni de la națională jucătorii.


Doi atacanți în plus ar fi făcut bine. Pe mine m-a supărat faptul că Malele a plecat în momentul în care noi făcusem deja lotul și nu mai puteam pune pe altcineva.

Dacă ar fi plecat înainte, ok, înțelegeam și găseam repede un alt jucător. Acum, în opinia mea, încă suntem descoperiți în zona de atac, cel puțin un jucător”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Rapid.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei jucători de la CFR Cluj au fost convocați la echipa națională, în preliminariile EURO 2024

Ce spune Mutu înainte de marele meci cu CFR Cluj: „Începem cel mai greu dintre toate echipele”

Impresarul lui Ibrahima Mbaye va solicita despăgubiri din partea clubului CFR Cluj

abonare newsletter