Sport

Impresarul lui Ibrahima Mbaye va solicita despăgubiri din partea clubului CFR Cluj

Impresarul lui Ibrahima Mbaye va merge la FIFA să ceară despăgubiri de la CFR Cluj.

Ibrahima Mbaye nu a evoluat în niciun meci pentru CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook Ibrahima Mbaye nu a evoluat în niciun meci pentru CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Beppe Accardi, impresarul fundașului dreapta senegalez Ibrahima Mbaye (28 de ani), afirmă că va solicita despăgubiri din partea clubului CFR Cluj conform regulilor FIFA.

 


Mbaye, fost jucător la Inter și Bologna, cu peste 140 de meciuri în Serie A, a semnat cu CFR Cluj la mijlocul lunii septembrie 2022. Transferul s-a dovedit a fi un eșec total. De atunci, Mbaye nu a jucat niciodată pentru echipa clujeană, ci a stat pe bancă o singură dată, în meciul de Cupă împotriva echipei Dumbrăvița pe 10 noiembrie, câștigat de CFR Cluj cu 5-0.

La începutul acestui an, agentul lui acuza faptul că senegalezul nu mai avea permis de muncă valabil, ceea ce ar fi făcut imposibilă intrarea acestuia în țară în ultimele luni.


„Ne-am înțeles cu Bologna pentru transferul la CFR pe 31 august 2022, înainte ca perioada de mercato să se închidă. A fost voinţa selecţionerului Senegalului să plece de la Bologna, dorea ca jucătorii lui să evolueze mai mult. 

În timp ce negociam cu echipe din America, pe fir a intrat Clujul, am cântărit situaţia gândindu-ne la Campionatul Mondial. Am plecat în România şi, după ce a semnat, ne-am dat seama că nu a fost inclus nici pe lista de campionat, nici pentru cea de Conference League. 


Dar cel mai rău a fost că nici măcar nu i-au dat permis de muncă şi, în decembrie, odată plecat din România, nu a putut reveni timp de 3 luni. Acum vom merge la FIFA pentru a cere daune, paguba care i-a fost produsă a fost incredibilă!”, a declarat Accardi pentru tuttomercatoweb.com.

În acest sezon, Dan Petrescu i-a folosit cel mai des pe postul de fundaș dreapta pe Cristi Manea și pe neamțul Christopher Braun.



 

CITEȘTE ȘI:

Transferul lui Jo la CFR Cluj nu a picat definitiv. Neluțu Varga: „Hai să nu ne grăbim”

Brazilianul Jo nu mai ajunge la CFR Cluj. Cristi Balaj: „Jo nu reprezintă o soluție pentru echipa noastră”

Ultimele Stiri
abonare newsletter