Sport

Ioan Ovidiu Sabău răspunde acuzațiilor de „blat” apărute după derby-ul Clujului: „Aberație”

CFR Cluj a beneficiat de nu mai puțin de trei penalty-uri la derby-ul cu FC Universitatea Cluj, din ultima etapă a sezonului regular din Liga 1.

Ovidiu Ioan Sabău/ Foto: FC Universitatea Cluj - YouTube Ovidiu Ioan Sabău/ Foto: FC Universitatea Cluj - YouTube

 

 


CFR Cluj a beneficiat de nu mai puțin de trei penalty-uri la derby-ul cu „U” Cluj, din ultima etapă a sezonului regular din Liga 1.

 


Ardelenii conduși de pe margine de Dan Petrescu au deschis scorul în minutul 25, prin Janga. Acesta a transformat penalty-ul obținut după un henț în careu al lui Ispas.

„Feroviarii” au beneficiat de o nouă lovitură de la 11 metri în minutul 41, după un henț comis de această dată de Remacle, care a atins mingea cu mâna după ce și-a pierdut echilibrul în careu.


Cu zece minute înainte de finalul meciului, Pițian a atins și el balonul cu mâna în careu, iar Marcel Bîrsan a dictat al treilea penalty în favoarea campioanei. Krasniqi a mers la punctul cu var, însă nu a reușit să îl învingă pe Gorcea, care a avut o intervenție splendidă.

Întrebat despre unele zvonuri apărute în legătură cu un posibil aranjament între „U” și CFR, Ioan Ovidiu Sabău a negat vehement o astfel de posibilitate. Tehnicianul consideră astfel de scenarii ca fiind total nerealiste.


Ovidiu Sabău, antrenorul „U” Cluj, exclude categoric ideea unui blat în derby-ul Clujului

„Nu cred că și-ar permite cineva vreodată. Nici nu îmi pot imagina așa ceva. Se discută, sunt tot felul de interpretări și scenarii. Trebuie să acceptăm că pot apărea astfel de zvonuri. Eu nu cred în așa ceva.

Nu cred că la mine în echipă s-a discutat așa ceva, e o aberație. Am crescut aici, știu ce înseamnă pentru suporterii noștri. Mi-aș fi dorit poate să fi pierdut cu Farul și să câștig acest meci. Poate prea multă dorință te face uneori să joci prost”, a declarat Ovidiu Sabău.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj se pregătește de primul meci din play-out contra FC Argeș. Sabău: „Au schimbat antrenorul și va fi un meci greu”

Emil Boc spune că „U” Cluj va beneficia de o finanțare consistentă: „Vom avea o alocare financiară RECORD pentru Universitatea”

abonare newsletter