Sport

Emil Boc spune că „U” Cluj va beneficia de o finanțare consistentă: „Vom avea o alocare financiară RECORD pentru Universitatea”

Emil Boc a declarat ca primăria va continua să aloce fonduri Universității Cluj, aceasta urmând să primească o sumă record.

Emil Boc spune ca „U” Cluj va avea on finanțare record /FOTO: Emil Boc - Facebook Emil Boc spune ca „U” Cluj va avea on finanțare record /FOTO: Emil Boc - Facebook

 

 


Emil Boc s-a arătat fericit de modul în care cele două galerii s-au comportat în derby-ul Clujului, deși echipa sa a fost învinsă cu 4-0.

 


„Vreau să felicit CFR pentru victorie, au fost mai buni. Succes în drumul spre câștigarea titlului. Vrea să felicit galeriile, în special cea a Universității. Au făcut un spectacol extraordinar, atât prin număr cât și prin coregrafie. Felicit ambele galerii și pentru atitutinde. Se poate să avem la Cluj un derby cu spectacol, cu fair-play, cu atmosferă de oraș de 5 stele”, a declarat Emil Boc pentru un post de radio local.

Primarul Clujului speră să poată ajunge la prima partidă din play-out a Universității Cluj.


„De obicei când sunt la Cluj mă duc, sper să aduc noroc, sper să începem acest play-off cu succes.  Veți avea surprinse frumoase despre alocare pe care o va primi Universitatea Cluj de la budget municipiului. Va fi o alocare record pentru Universitatea Cluj și care va confirma rolul pe care Universitatea îl are în oraș și susținerea pe care o acordăm acestui club  fanion al României și al Ardealului”, a mai adăugat Boc.

Universitatea Cluj va primi o finanțare record din sezonul viitor pentru a-și putea continua parcursul în Superligă.


„Din punct de vedere financiar echipa în continuare poate să știe că are stabilitate. Asta e una dintre cele mai importante componente pentru o echipă, să aibă stabilitate financiara. De partea asta ne ocupăm. 

Împreuna cu Radu Constantea, care face un efort extraordinar să gestioneze clubul, vom avea grija ca Universitatea în continuare să beneficieze de susținerea financiara necesară pentru a-și continua parcursul în liga națională pentru a aduce bucurii suporterilor și Clujului și de a ne mândri de blazonul acesta extraordinar al Universități Cluj. Deci vom avea un budget record”, a mai adăugat edilul Clujului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victorie categorică în Gruia. CFR Cluj s-a impus în meciul contra „U”

Mamadou Thiam, despre experiența sa la „U” Cluj: „Mă ajută foarte mult. Pe teren mă simt mult mai bine”

Ultimele Stiri
abonare newsletter