Sport

Romario Pires. „Aici, în Cluj, sunt mulți suporteri U. Știm cu toții însemnătatea acestui derby”

Arena din Gruia găzduiește, luni seara, un derby pasionant între cele două rivale din Cluj-Napoca.

Romario Pires Romario Pires

 

Înaintea partidei de luni seara, care va închide etapa a 30-a a Superligii, Romario Pires a participat la o conferință de presă. El a început cu următoarele cuvinte:


„Înainte să ne gândim că e un derby, vorbim despre un meci în care sunt trei puncte puse în joc și de care avem mare nevoie. S-a nimerit să avem acest derby în ultima etapă din sezonul regular. Știm cu toții însemnătatea acestui derby aici în Cluj. Mergem acolo să ne facem treaba și să luăm cele trei puncte, pentru că avem mare nevoie. Mă încarcă pozitiv acest duel. Cred că toată lumea l-a așteptat. Încărcătura trebuie să fie doar pozitivă, nu să ne gândim la ceva negativ.”

Romario a făcut referire și la faptul că va fi primul lui derby de Cluj jucat în Gruia:


„Am jucat acolo și cu alte echipe, acum va fi primul meu derby al Clujului în Gruia. Am văzut că terenul arată foarte bine. Sper să putem face un meci spectaculos, dar cele mai importante sunt cele trei puncte.”

Mijlocașul așteaptă sprijinul fanilor într-un număr cât mai mare:


„Știm că aici în Cluj sunt mulți suporteri ai lui U. Jucăm la CFR acasă, s-au vândut multe bilete și sunt convins că vor fi mulți fani de partea noastră. Vor cânta tot meciul și ne vor sprijini. Sper doar să fie pace, să fim toți fericiți. Până la urmă e un meci de fotbal și spectacolul trebuie să fie pe teren și în tribune.”

El a spus și că trebuie să existe emoții, dar într-o manieră pozitivă:


„Cine nu are emoții la orice meci, trebuie să se lase. E parte din acest joc. Cu toții așteptăm acest meci și sunt sigur că la ora meciului vom avea emoțiile potrivite și vom avea energie pozitivă.”

Duelul cu CFR va avea loc luni, 13 martie, de la ora 20:30.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Romario Pires nu poartă pică: „Nu vreau să mă răzbun pe nimeni. Am Universitatea Cluj pe piept și sunt mai motivat ca oricând”

Reacția lui Romario Pires după întoarcerea la „U” Cluj: „A fost puțin ciudat”

Romario Pires s-a întors la „U” Cluj. Două săptămâni a durat „plecarea”!

abonare newsletter