Sport

Romario Pires nu poartă pică: „Nu vreau să mă răzbun pe nimeni. Am Universitatea Cluj pe piept și sunt mai motivat ca oricând”

Romario Pires nu are resentimente față de clubul care l-a dat afară la finalul anului trecut.

Romario Pires la meciul împotriva Voluntariului /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Romario Pires la meciul împotriva Voluntariului /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Romario Pires a fost dat afară de fostul antrenor al „U” Cluj, Eugen Neagoe. Brazilianul a revenit însă în lotul studenților după ce echipa a fost preluată de Ioan Ovidiu Sabău. Fotbalistul spune ca nu are resentimente pentru club, fiind motiv pentru partea a doua a Superligii.

 


„Eu mereu spun că ce a fost a fost, trebuie să merg înainte. Nu mai vreau să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat anul trecut, dar pot să vă spun că sunt mai motivat ca niciodată. Am U Cluj pe piept, și nu cred că poate să existe o motivare mai mare pentru mine. Trebuie să mă pregătesc foarte bine, să ajut echipa să câștigăm puncte, pentru că asta contează cel mai mult. N-am să-i dai nimănui vreo replică, nu am pe nimeni pe care să mă răzbun. Noi suntem jucători profesioniști, știm foarte bine că la fotbal se pot întâmpla multe lucruri.

Ar fi foarte bine să reușim să legăm două victorii la rând în campionat. Ne-am pregătit foarte bine în această vacanță, în cantonament. La meciul cu Voluntari am arătat foarte bine, suntem foarte bine pregătiți mental și fizic. Sper să facem un meci bun cu Rapid și să reușim o nouă victorie. O victorie îți dă încredere, îți dă liniște să muncești mai bine, de aceea e foarte important să obținem cele trei puncte. Vom întâlni o echipă bună, bine pregătită, dar ce trebuie să ne preocupe mai mult este felul în care vom juca noi, felul în care vom aborda acest meci”, a declarat Romario Pires la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, despre viața de antrenor și experiențele din perioada de fotbalist: „Toți care au fost la centrul de copii și juniori la U Cluj sunt foarte legați de acest club”

„U” Cluj, victorie în primul meci oficial din 2023. „Șepcile roșii” au înscris în ultimele minute

abonare newsletter