Sport

Biletele pentru derby-ul Clujului se mai pot obține doar prin intermediul „Peluzei Vișinii”. CFR și-a închis ghișeele de la stadion

CFR Cluj a anunțat că nu va mai comercializa bilete la casele de la stadion, iar cei care doresc să cumpere în continuare o pot face doar prin intermediul „Peluzei Vișinii”.

Bilete vândute din portbagajul unei mașini /FOTO: Cătană Tudor - Facebook Bilete vândute din portbagajul unei mașini /FOTO: Cătană Tudor - Facebook

 

 


CFR Cluj a anunțat pe rețelele sociale că nu va mai comercializa bilete fizice, la ghișeele de la stadion. Cei care doresc să își cumpere în continuare biletele la meci pot doar prin intermediul „Peluzei Vișinii”.

 


„IMPORTANT!

 Casele de bilete de la stadionul Dr. Constantin Rădulescu nu vor mai fi redeschise pentru meciul cu U Cluj! Comenzile nefinalizate și neprocesate vor fi repuse în vânzare online 

 Suporterii noștri care doresc bilete în galeria CFR își mai pot achiziționa tichete prin intermediul celor de la Peluza Vișinie”, a transmis CFR Cluj pe Facebook.

Într-o filmare apărută pe Facebook se poate vedea cum reprezentanții „Peluzei Vișinii” vând bilete din portbagajul unei mașini chiar în interiorul stadionului din Gruia.

 


Toate acestea vin în contextul în care Universitatea Cluj a anunțat miercuri pe rețelele sociale că s-au vândut toate biletele alocate special pentru fanii echipei. Toate cele puțin peste 3.000 de locuri la Peluza Oaspeți și în cele patru sectoare rezervate de la Tribuna 2 au fost vândute în mai puțin de două ore. 

„SOLD-OUT!

 Toate biletele alocate inițial suporterilor FC Universitatea Cluj în Peluza Oaspeți și în cele patru sectoare de la Tribuna 2, în total peste 3.000 de locuri, s-au vândut în mai puțin de două ore.

Luni, de la ora 20:30, ne vedem TOȚI ÎN GRUIA!”, a anunțat Universitatea Cluj pe Facebook.

UPDATE


Clubul CFR Cluj a justificat imaginile apărute în mediul online ca o metodă de a evita confilictele între cele două galerii.

„Ca urmare a ultimelor imagini apărute în mediul online, dorim să facem următoarele precizări:


Clubul nostru a vândut către Asociația 1907 bilete în sectorul 25 din Peluza 1, și le-a predat reprezentantului acesteia în baza unui proces verbal. Am răspuns pozitiv solicitării asociației din motive de siguranță, pentru a evita conflictele care ar putea să apară între membrii celor două galerii”, a transmis CFR Cluj pe Facebook.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 

CITEȘTE ȘI:

Întâlnire de gradul zero înainte de meciul CFR - „U”. „Șepcile roșii” strigă mobilizarea

„Peluza Vișinie” îndeamnă suporterii „U” Cluj să ia bilete doar în sectoarele destinate lor: „Nu vom tolera suporteri albi-negri în Gruia în afara celor deplasați organizat”

Toate biletele alocate fanilor Universității pentru derby-ul Clujului au fost vândute în mai puțin de două ore

abonare newsletter