Sport

Ioan Sabău, după victoria cu Hermannstadt: „Trebuie să fim modești și să muncim mai mult”

„U” Cluj a câștigat pe terenul celor de la Hermannstadt cu 1-0. Sabău s-a declarat mulțumit pentru succesul echipei sale.

Ioan Sabău, antrenorul „U” Cluj/ Foto: captură ecran Youtube FC Universitatea Cluj Ioan Sabău, antrenorul „U” Cluj/ Foto: captură ecran Youtube FC Universitatea Cluj

 

 


FC Universitatea Cluj a câștigat pe terenul celor de la Hermannstadt cu 1-0.

 


„U” Cluj a beneficiat de o reușita superbă semnată de Ioan Filip, dar și de un penalty ratat de gazde în partea secundă.

Ovidiu Ioan Sabău s-a declarat mulțumit de succesul formației sale, însă spune că așteaptă un progres în etapele viitoare din punct de vedere al jocului.


„Încă suntem departe de a ne îndeplini obiectivul. Trebuie să fim modești și să muncim mai mult. Am făcut lucruri foarte bune, mai ales în prima repriză, dar și lucruri pe care trebuie să le corectăm. 

Nu am avut curaj în a doua repriză să mai ieșim la joc. Acum ne-a scos Gorcea, foarte important atunci când câștigi. Presiunea situației din clasament, teama de eșec, dar sper că o treacă aceste lucruri și să jucăm fotbal.


Mă bucur foarte mult pentru Filip, atunci când intră are o atitudine corectă. La fel a făcut-o și Romario astăzi. Vreau să-i felicit, e un succes important. Ne așteaptă două meciuri extrem de dificile, cu Farul și CFR”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după meci.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj pleacă de la Sibiu cu toate cele 3 puncte după victoria cu Hermannstadt

Mamadou Thiam este noua vedetă a Universității Cluj: „Acel jucător motivat care face diferența!”

Transferul ratat de „U” Cluj. Ce fotbalist a vrut să aducă Ioan Ovidiu Sabău

Ultimele Stiri
abonare newsletter