Sport

Lazio va veni la Cluj fără veteranul din lot care își revine după o operație

Lazio va face deplasarea la Cluj fără un jucător important.

Lazio a învins CFR Cluj în tur cu scorul de 1-0 /FOTO: CFR Cluj - Facebook Lazio a învins CFR Cluj în tur cu scorul de 1-0 /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Lazio se va deplasa la Cluj fără Pedro, cel mai titrat jucător din lot, pentru meciul din optimile Conference League împotriva CFR Cluj. Spaniolul în vârstă de 35 de ani s-a accidentat in meciul din campionat cu Salernitana. Fostul jucător de la Barcelona s-a ciocnit de un advesar și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A terminat meciul cu un bandaj pe nas, iar acum a avut nevoie de o operație pentru a i se reconstrui oasele fracturate.

 


Cunoscut pentru perioada petrecută la Barcelona, Pedro a trecut și pe la alte echipe mari cum ar fi Chelsea sau AS Roma, înainte de a ajunge la Lazio, și este un jucător cu experiență și talent remarcabil.

Palmaresul lui Pedro este impresionant, el fiind câștigător al multor trofee de-a lungul carierei sale. Acesta include titlurile de campion mondial și european, precum și 3 Ligi ale Campionilor, 5 titluri de campion în Spania, 3 Supercupe ale Europei și 5 Cupe ale Spaniei. Cu toate acestea, absența lui Pedro nu va fi o lipsă fatală pentru Lazio, care va încerca să își mențină forma bună și să câștige meciul împotriva echipei românești.

CITEȘTE ȘI:

De ce prime ar beneficia jucătorii CFR Cluj în cazul unei victorii cu Lazio

Un membru al generației de aur este impresionat de un jucător de la CFR Cluj

abonare newsletter