Sport

„U” Cluj pierde dramatic cele trei puncte în meciul Chindia Târgoviște

Universitatea Cluj a remizat cu Chindia Târgoviște în meciul de deschidere al etapei 25 din Superligă.

„U” Cluj a remizat dramatic cu Chindia Târgoviște /FOTO: FC Universitatea Cluj „U” Cluj a remizat dramatic cu Chindia Târgoviște /FOTO: FC Universitatea Cluj

 

 


Universitatea Cluj a pierdut dramatic cele 3 puncte la meciul din deplasare cu Chindia Târgoviște. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au terminat la egalitatea partida, scor 2-2, după ce au avut meciul în mână.

 


Citește știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Mamadou Thiam a deschis scorul în finalul primei reprize. Senegalezul a înscris cu o execuție de finețe care a atins și bara, la capătul unei acțiuni individuale unde a driblat patru jucători ai gazdelor. Ze Gomes a majorat diferența la începutul reprizei a doua, reușind astfel primul gol în tricoul Universității Cluj.


Gazdele au reîntrat în meci după ce Neguț a transformat lovitura de la 11 metri oferită de Florin Ilie. Chindia a avut ocazia să egaleze în minutul 81 dar Popa a nimerit bara în urma unei lovituri cu capul. Universitatea Cluj a pierdut cele trei puncte în ultima fază a meciului, când Boldor înscrie nemarcat din careu.

În acest moment, Universitatea Cluj rămâne pe locul 14 al clasamentului, la egalitate de puncte cu locul 13 Hermannstadt. Chindia rămâne pe locul 9 al Superligii.


 

CITEȘTE ȘI:

Mesajul lui Dan Nistor pentru fanii „U” Cluj: „Din punctul meu de vedere nu va fi nicio problemă”

Reacția lui Ioan Ovidiu Sabău după venirea lui Dan Nistor la „U” Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter