Sport

Un acționar de la CFR Cluj nu este mulțumit după ultima partidă: „Am fost superiori echipei din Lazio doar numeric”

Unul dintre acționarii CFR Cluj a analizat partida cu Lazio din Conference League.

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio cu scorul de 1-0 /FOTO: SS Lazio - Facebook CFR Cluj a fost învinsă de Lazio cu scorul de 1-0 /FOTO: SS Lazio - Facebook

 

 


CFR Cluj nu a reușit să profite de avantajul numeric de care a avut parte în meciul cu Lazio de pe Olimpico și a pierdut cu scorul de 0-1. Campioana României a avut o prestație dezamăgitoare și a fost dominată categoric de adversara sa, inclusiv în perioada în care a avut un jucător în plus.

 


Citește știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii clubului CFR Cluj, a rămas cu un gust amar după meci. Acesta a criticat jocul prestat de echipa lui Dan Petrescu.


„Să fiu sincer, e un gust amar după meci. Am fost superiori echipei din Lazio doar numeric, din minutul 15. În rest, nimic. Am avut speranțe măcar de un egal după ce au rămas în inferioritate numerică. Nu mă gândeam că nu putem face egal. Lazio este o echipă foarte bună, bugetul lor este doar cu un zero în plus pe undeva pe la capăt.

Un club performant, fără discuție. Dar mă așteptam ca noi să fim mai dinamici cât au jucat ei în 10. M-a dezamăgit posesia. Când ai un jucător în plus iar posesia e 40-60 e dezamăgitor. Nu cred că este moment de criză. Este de mobilizare, mulți jucători erau triști. I-am încurajat și îi încurajăm să mergem mai frumos în campionat.


Să facem meciuri bune. Și să vedem joia viitoare un meci bun cu Lazio. Mi-e greu să cred că putem să ne calificăm. Trebuie să marcăm două goluri, e foarte greu”, a declarat Gadola pentru fanatik.ro.

 


Posibilele tensiuni în cadrul clubului

Ștefan Gadola a adus în discuție o posibilă tensiune în cadrul clubului CFR Cluj la nivel înalt, între antrenorul Dan Petrescu și Ciprian Deac, cel mai important jucător din lot. Deac a fost înlocuit la pauză în meciul de la Roma și pare să treacă printr-o perioadă în care are puține oportunități de joc. Cu toate acestea, Gadola își exprimă susținerea pentru antrenor și a afirmat că va merge în continuare pe mâna sa, indiferent cât de surprinzătoare ar părea deciziile luate de acesta.

„Ciprian are și el o vârstă, a fost și este un jucător extraordinar ca și caracter, dar și sportiv. Cu o pregătire fizică deosebită. Dar la un moment dat nu merg bine toate lucrurile. Ieri a fost ziua lui… Dar sunt foarte încrezător în antrenor, el știe cel mai bine. Eu nu pot să știu dacă nu l-a durut măseaua pe X-ulescu.

Pentru mine antrenorul este responsabil pentru ceea ce face. Sunt convins că Dan știe cel mai bine ce face. Este treaba lui, responsabilitatea antrenorului. Nu sunt eficienți jucătorii din atac. De câteva meciuri nu am dat gol, ceea ce mă îngrijorează. Poate și linia de mijloc trebuie să îi ajute. Nu am tras la poartă.

Eram convins că o să avem ocazie după eliminare, nu am avut nimic. Patru meciuri fără gol… a fost la Voluntari, dar autogol. A fost o zi în care nu ne-a mers jocul. Primul conrer l-am avut în minutul 45… după ce ai 30 de minute superioritate. Mi s-a părut ciudat”, a mai adăugat acționarul clubului.

 

Optimismul despre viitor

Gadola a remarcant prestația lui Ermal Krasniqi, jucătorul care a provocat eliminarea lui Patrick, încercând astfel să se concentreze în final pe partea optimistă a situației. El este convins că relațiile de joc din cadrul echipei CFR Cluj se vor îmbunătăți în cel mai scurt timp și că echipa va începe din nou să producă ocazii și goluri. Gadola este încrezător că CFR Cluj va lupta pentru un nou titlu în SuperLiga.

„Mergem să câștigăm campionatul, nu spunem că suntem favoriți. Krasniqi este un jucător de rasă, cred că băieții se vor cunoaște mai bine în scurt timp. În sistemul de joc vorbesc. Să facă un fotbal mai spectaculos, cu goluri. Să luăm trei puncte. Probabil că președintele lui Lazio era obosit, de asta a adormit”, a adăugat acționarul.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu speră la o minune la returul CFR Cluj – Lazio: „Ne-a lipsit și norocul. S-a văzut diferența din avion”

CFR Cluj, învinsă de Lazio în prima manșă a duelului din Conference League

abonare newsletter