Sport

Plusul pe care îl are CFR Cluj. Un jucător este cel mai bun din Conference League

CFR Cluj se poate mândri cu unul dintre jucătorii săi, care a fost desemnat cel mai bun la un capitol important în cadrul grupei din UEFA Europa Conference League.

Simone Scuffet a venit la CFR Cluj în vara anului trecut /FOTO: CFR Cluj - Facebook Simone Scuffet a venit la CFR Cluj în vara anului trecut /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Campioana României, CFR Cluj, se pregătește intens pentru meciul cu Lazio Roma, dar puțini sunt cei care cred în șansele echipei de a se califica. Cu toate acestea, formația antrenată de Dan Petrescu are capacitatea de a produce o mare surpriză.

 


Unul dintre jucătorii care atrag atenția înaintea acestei partide este portarul Simone Scuffet, care a reușit să impresioneze în Italia datorită evoluțiilor sale excelente la CFR Cluj. Portarul italian a acordat recent un interviu presei din țara natală, în care a vorbit despre dubla cu Lazio Roma și despre speranțele echipei sale în această competiție.

Scuffet este unul dintre performeri lui CFR Cluj în grupele Conference League, fiind portarul cu cele mai multe intervenții din Conference League: 23. În acest clasament, el este urmat de Kenan Piric (22 de intervenții, AEK Limassol) și Shakhrudin Magomedaliyev (21 de intervenții, Qarabag).


„Ei sunt favoriți, dar ar trebui să fie atenți, vom da totul și vom încerca să fructificăm orice ocazie. Știi că mingea e rotundă și dacă una dintre echipe greșește abordarea partidei, orice se poate întâmpla.

Cu Provedel mă cunosc de foarte mulți ani. Ne antrenam împreună la Udinese, el era la Primavera, eu la juniori. Am crescut în aceeași zonă, cu el, cu Meret și Vicario.


S-a legat o foarte frumoasă prietenie. Îi voi cere tricoul la finalul meciului”, a declarat Simone Scuffet pentru gianlucadimarzio.com.

Portarul este pe lista unui club important din Italia. Reprezentanții Hellas Verona au venit în România pentru a urmări jocul lui Scuffet. Directorul sportiv al clubului, Sean Sogliano, a fost prezent la meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, potrvit prosport.ro.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj s-a despărțit oficial de un jucător care i-a făcut probleme

Portarul celor de la CFR Cluj a fost urmărit de un oficial al unui club din Italia în ultima partidă jucată

abonare newsletter