Sport

CFR Cluj s-a despărțit oficial de un jucător care i-a făcut probleme

CFR Cluj s-a despărțit de un jucător pe care în urmă cu un an l-a dorit insistent.

Roger a ajuns în Gruia în februarie 2022 /FOTO: CFR Cluj - Facebook Roger a ajuns în Gruia în februarie 2022 /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Odată cu transferul lui Ermal Krasniqi, CFR Cluj l-a anunțat pe brazilianul Roger că nu mai face parte de pe lista jucătorilor eligibili în Liga 1. Această situație nu a fost deloc pe placul jucătorului, iar acesta a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA.

 


Acum, CFR Cluj a decis să se despartă oficial de fotbalistul brazilian Roger, pe care l-a achiziționat în luna februarie 2022 de la UTA Arad pentru suma de 200.000 de euro. Cu toate acestea, Roger nu a reușit să își demonstreze calitățile sub comanda antrenorului Dan Petrescu, iar echipa a decis să îl elibereze.

Astfel, Roger a revenit la UTA Arad, echipa sa precedentă, care a confirmat mutarea prin intermediul rețelelor de socializare. În ciuda faptului că perioada petrecută la CFR Cluj a fost una scurtă și nu a fost un succes pentru fotbalistul brazilian, este posibil ca ambele echipe să fi luat decizii care să fie benefice pentru ele în acest moment.


„Bine ai revenit, Roger! Mijlocașul brazilian, unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei în perioada petrecută la Arad, se întoarce pe Arena Francisc Neuman după o pauză de un an", a scris UTA Arad pe Facebook.

Deși Roger nu a avut un impact semnificativ la CFR Cluj, el își poate aduce o contribuție importantă pentru UTA Arad, mai ales în lupta echipei pentru evitarea retrogradării. 


Brazilianul a câştigat în sezonul trecut titlul în România cu CFR Cluj şi a evoluat în această ediţie a grupelor Europa Conference League.

Născut pe 1 martie 1996, fotbalistul brazilian poate evolua pe oricare dintre cele trei poziţii de la mijlocul terenului. Pentru UTA, jucătorul de 26 de ani a strâns 51 de meciuri în toate competiţiile, a înscris cinci goluri şi a oferit şapte pase decisive.

Roger a jucat 17 partide în acest campionat pentru CFR.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj reușeste un nou transfer. Cine este jucătorul venit în Gruia

Cristi Balaj, nemulțumit de jocul CFR Cluj: „Nu suntem învățați să pierdem!”

abonare newsletter