Sport

Portarul celor de la CFR Cluj a fost urmărit de un oficial al unui club din Italia în ultima partidă jucată

Portarul CFR Cluj, Simone Scuffet a fost urmărit în partida cu Universitatea Craiova de către un oficial al clubului din Serie A, Hellas Verona.

Simone Scuffet a venit la CFR Cluj în vara anului trecut /FOTO: CFR Cluj - Facebook Simone Scuffet a venit la CFR Cluj în vara anului trecut /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Craiova a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii de fotbal.

 


Reprezentanții unui club din Serie A, Hellas Verona, au venit în România pentru a urmări jocul portarului Simone Scuffet de la CFR Cluj. Directorul sportiv al clubului, Sean Sogliano, a fost prezent la meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, potrvit prosport.ro.

Oficialii italienilor apreciază jocul lui Scuffet și îl consideră o țintă pentru perioada de mercato din vară. Chiar dacă Scuffet nu a jucat excelent la Craiova, Sogliano a pus ochii pe Andrei Ivan de la Universitatea Craiova. Cei doi jucători vor fi monitorizați în continuare.


Scuffet este evaluat la 3 milioane de euro și a fost adus la CFR Cluj liber de contract din Cipru.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, înfrângere dramatică contra echipei lui Neagoe. Petrescu: „Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute”

Veste bună pentru Petrescu! Lazio, înfrângere clară la ultimul meci înaintea turului cu CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter