Sport

Cristi Balaj, nemulțumit de jocul CFR Cluj: „Nu suntem învățați să pierdem!”

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj este nemulțumit de jocul echipei în ultima perioada și speră ca echipa să își găsească forma înainte de meciul cu Lazio.

Cristi Balaj nu este mulțumit de jocul echipei /FOTO: Cristian Balaj - Facebook Cristi Balaj nu este mulțumit de jocul echipei /FOTO: Cristian Balaj - Facebook

 

 


CFR Cluj a suferit două înfrângeri consecutive în Liga 1, după ce elevii lui Dan Petrescu au pierdut cu 0-2 împotriva Universității Craiova în etapa 25. Campioana României, se pregătește acum pentru partida cu Lazio Roma, din 16-imile de finală ale UEFA Europa Conference League. Va fi o provocare pentru CFR Cluj, care va încerca să-și recupereze forma și să obțină un rezultat pozitiv în această competiție europeană.

 


Echipa din Gruia se află pe locul al doilea în clasament, la o distanță de două puncte de liderul Farul Constanța. Până la play-off, echipa antrenată de Dan Petrescu mai are meciuri cu FC Argeș, Petrolul, UTA, Sepsi și Universitatea Cluj.

Pe 16 februarie, are loc meciul Lazio - CFR Cluj, care va incepe la ora 22:00. Partida este prima manșă din 16-imile de finală ale UEFA Europa Conference League.


Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, a declarat că prestația echipei în ultimele meciuri a fost sub așteptări și că nivelul de joc trebuie să crească.

„Ne așteaptă un meci greu cu Lazio. Din ce am înțeles, vor evolua cu echipa cea mai bună, pentru că a devenit un obiectiv câștigarea Conference League. Lazio este un adversar de temut pentru multe echipe din campionate importante ale Europei, nu doar pentru România”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.


Fostul arbitru FIFA consideră că Lazio este principalul favorit în Conference League și crede că biancocelesti vor înscrie cei mai buni jucători. Lazio ocupă poziția a șasea în Serie A.

„Bineînțeles, ei rămân cu prima șansă. Îmi doresc un rezultat care să ne mai acorde șanse în meciul retur, din data de 23 februarie, de la Cluj-Napoca. Vrem să rămânem în lupta pentru calificare. Dar raportat la ultimele meciuri, este greu.


Nu ascundem faptul că suntem nemulțumiți în legătură cu modul în care ne-am prezentat la ultimele două partide. Nu suntem învățați să pierdem! Trebuie să vedem care sunt motivele. Așteptam mai mult.

Sunt mai mulți factori. A fost iritare în rândul băieților. În anumite situații ei se simt dezavantajați de greșelile de arbitraj, tot vin și îmi spun. Chiar dacă nu sunt greșeli atât de importante.

Domnul Varga era dezamăgit, supărat, un cumul de sentimente. Cum suntem și noi, de altfel. Dar în continuare este alături de echipă, pentru că jucătorii au demonstrat. Li se asigură cele mai bune condiții de pregătire, contracte la un nivel ridicat, dar nu este suficient. Trebuie să dai dovadă de sacrificiu”, a mai adăugat Balaj.

În același timp, Cristi Balaj a menționat că nu vor fi aduși noi jucători, dar există posibilitatea ca mijlocașul Karlo Brucic să părăsească echipa.

„Lucrurile sunt închise. Am încercat să îl aducem pe Otele, nu s-a reușit. Nu cred că va pleca vreun jucător. Brucic s-ar putea să fie o variantă, dacă își găsește o echipă și ajungem la o finalitate”, a spus președintele CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Portarul celor de la CFR Cluj a fost urmărit de un oficial al unui club din Italia în ultima partidă jucată

Veste bună pentru Petrescu! Lazio, înfrângere clară la ultimul meci înaintea turului cu CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter