Sport

Veste bună pentru Petrescu! Lazio, înfrângere clară la ultimul meci înaintea turului cu CFR Cluj

Echipa Atalanta Bergamo a reuşit să învingă în deplasare, cu 2-0, formaţia Lazio Roma, sâmbătă seara, în etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Italiei. Lazio a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în campionat și Cupă.

Echipa Atalanta Bergamo a reuşit să învingă în deplasare, cu 2-0, formaţia Lazio Roma, sâmbătă seara, în etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Italiei/ Foto: S.S. Lazio - Facebook Echipa Atalanta Bergamo a reuşit să învingă în deplasare, cu 2-0, formaţia Lazio Roma, sâmbătă seara, în etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Italiei/ Foto: S.S. Lazio - Facebook

 

 


Echipa Atalanta Bergamo a reuşit să învingă în deplasare, cu 2-0, formaţia Lazio Roma, sâmbătă seara, în etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Italiei, succes în urma căruia a urcat pe podium, continuându-şi lupta pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

 


Atalanta a deschis scorul pe Stadio Olimpico prin Davide Zappacosta, cu un şut spectaculos la vinclu (23), iar apoi şi-a majorat avantajul în repriza secundă (65), prin tânărul atacant danez Rasmus Hojlund, care a împlinit recent 20 de ani.

Lazio, viitoarea adversară a echipei CFR Cluj în play-off-ul pentru optimile Europa Conference League, a aliniat echipa: Ivan Provedel - Adam Marusic, Nicola Casale, Alessio Romagnoli (39, Patric), Elseid Hysaj (58, Manuel Lazzari), Sergej Milinkovic-Savic, Danilo Cataldi (58, Matis Vecino), Luis Alberto, Felipe Anderson (58, Pedro), Ciro Immobile, Mattia Zaccagni. Rezerve neutilizate: Luis Maximiano, Marius Adamonis, Luca Pellegrini, Marcos Antonio, Matteo Cancellieri, Luka Romero, Mario Gila, Toma Basic


În urma acestui eşec, Lazio Roma a coborât pe locul al şaselea în clasament, la două puncte în spatele adversarei sale de sâmbătă. Lazio şi CFR se vor înfrunta în prima manşă pe 16 februarie, la Roma, returul fiind programat pe 23 februarie, la Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu se concentrează pe campionat înaintea dublei cu Lazio: „Nici nu mă uit la meciurile lor”

CFR Cluj, înfrângere dramatică contra echipei lui Neagoe. Petrescu: „Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute”

abonare newsletter