Sport

„U” Cluj salvează un punct după duelul cu CS Mioveni. „Studenții” au întors meciul

„U” Cluj salvează un punct după remiza împotriva celor de la CS Mioveni.

„U” Cluj a remizat împotriva CS Mioveni /FOTO: FC Universitatea Cluj „U” Cluj a remizat împotriva CS Mioveni /FOTO: FC Universitatea Cluj

 

 


Universitatea Cluj a remizat scor 2-2 împotriva contracandidatei în lupta pentru evitarea retrogradării, CS Mioveni. „Studenții” au reușit să întoarcă scorul după ce echipa lui Nicolae Dică a condus cu 2-0.

 


Argeșenii au deschis scorul prin Bogdan Rusu care îl învinge pe Iliev cu un șut din careu. Mioveni a majorat diferența după un penalty ușor acordat la un henț a lui Florin Ilie. 

„U” Cluj a egalat prin Mamadou Thiam, care a ajuns la o centrare în interiorul careului în urma căreia trimite un șut imparabil care lovește transversala și intră în poartă. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au egalat în urma unei lovituri libere. Alex Chipciu i-a mișcat mingea lui Florin Ispas care trimite „o torpilă”.


„Studenții” au dominat partida. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au irosit o multitudine de ocazii mari care putea aduce Universității Cluj toate cele 3 puncte.

În urma acestui rezultat, „U” rămâne pe poziția a 14-a cu 24 de puncte. Mioveni rămâne în continuare „lanterna roșie” a campionatului, fiind pe locul 16. Elevii lui Nicolae Dică au strâns 17 puncte.


 

 


 

 

CITEȘTE ȘI:

Fotbalistul cu cele mai multe prezențe în tricoul „U” Cluj își serbează joi ziua de naștere

Ioan Sabău, avertisment înaintea meciului dintre „U” Cluj și CS Mioveni: „Ne așteaptă un meci extrem de dificil”

abonare newsletter