Sport

Fotbalistul cu cele mai multe prezențe în tricoul „U” Cluj își serbează joi ziua de naștere

Ionel Dobrotă, jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul „studenților” își serbează joi, 9 februarie, ziua de naștere.

Ionel Dobrotă a fost un component important al echipei Universității Cluj în anii 70 /FOTO:  4everucluj.ro Ionel Dobrotă a fost un component important al echipei Universității Cluj în anii 70 /FOTO: 4everucluj.ro

 

 


Ionel Dobrotă împlinește pe 9 februarie 64 de ani. Fotbalistul deține recordul de cele mai multe meciuri jucate în tricoul Universității Cluj. Acesta a jucat în 437 de partide pentru „U” Cluj.

 


„Clubul nostru îi urează «La mulți ani» lui Ionel Dobrotă, deținătorul recordului pentru cele mai multe prezențe în alb și negru 

 După ce și-a petrecut o bună parte din juniorat la «U», Ionel Dobrotă a debutat pentru echipa mare la vârsta de 17 ani, în vara lui 1976. Din acel moment, fostul jucător originar din Turda a apărat culorile echipei «studenților” timp de 16 sezoane. A strâns un total de 437 de meciuri oficiale pentru «Șepcile Roșii», a marcat 40 de goluri și a scris una dintre cele mai frumoase pagini din istoria lui «U»”, a transmis Universitatea Cluj pe Facebook.


 

CITEȘTE ȘI:

Ioan Sabău, avertisment înaintea meciului dintre „U” Cluj și CS Mioveni: „Ne așteaptă un meci extrem de dificil”

Galeria „U” Cluj refuză să meargă la meciul cu FC U Craiova: „Fotbalul fără suporteri nu își are sensul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter