Sport

Lionel Messi nu se va întoarce la Barcelona: „Spaniolii sunt trădători”

Lionel Messi nu se va mai întoarce la Barcelona conform spuselor fratelui său.

Lionel Messi a ajuns la PSG în 2021 /FOTO:  PSG - Facebook Lionel Messi a ajuns la PSG în 2021 /FOTO: PSG - Facebook

 

 


Matias Messi, unul dintre fraţii starului argentinian Lionel Messi, a anunţat miercuri că acesta nu are de gând să revină la FC Barcelona


Matias, cel mai mare dintre fraţii Messi, a precizat pe un canal de Twitch, gestionat de fratele său Tommy, că Leo nu va reveni la clubul catalan şi dacă totuşi se va întoarce o va face după „o curăţenie bună”, cum ar fi plecarea preşedintelui Joan Laporta, pe care l-a descris ca „un ingrat, după tot ce a dat Messi Barcelonei”.

„După mine, Barcelona a început să fie cunoscută pentru Messi, înainte era mai cunoscut Madridul. Oricine are oportunitatea de a călători la Barcelona şi de a intra la Muzeul Barcelonei va vedea că Muzeul Barcelona este Messi”, a opinat Matias.

Matias a adăugat că Lionel Messi s-a simţit trădat când a fost nevoit să părăsească clubul catalan: „Spaniolii sunt trădători. Mama mea i-a spus lui Lionel odată: «Te vor răsplăti ca pe Ronaldinho»”.

La solicitarea agenţiei EFE, Cabinetul de comunicare al lui Lionel Messi a precizat că această declaraţie este „o opinie individuală şi personală a lui Matias Messi, care este fratele lui Leo, dar a cărui opinie nu trebuie să coincidă cu cea a lui Leo sau cu cea a altor rude, prieteni sau persoane apropiate de fotbalist”.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, luat la țintă pentru jocul CFR-ului din acest sezon: „E aproape incredibil”

Ioan Sabău, avertisment înaintea meciului dintre „U” Cluj și CS Mioveni: „Ne așteaptă un meci extrem de dificil”

Ultimele Stiri
abonare newsletter