Sport

Cristi Balaj taxează dur greșelile de arbitraj de la meciurile Rapidului: „Am înnebunit! Anumite lucruri nu le mai înțeleg”

Președintele CFR Cluj Cristi Balaj este deranjat de greșelile de arbitraj de care a beneficiat Rapidul în acest sezon.

Starea gazonului în meciul „U” Cluj - Rapid /FOTO: monitorulcj.ro Starea gazonului în meciul „U” Cluj - Rapid /FOTO: monitorulcj.ro

 

 


„U” Cluj a terminat la egalitate meciul cu Rapid Bucureşti 0-0 pe Cluj Arena, într-un meci care a fost marcat de gazonul într-o stare cumplită și de greșelile de arbitraj. În minutul 66 al meciului Onea a avut o intervenție imprudentă la Oancea. Arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic iar cei din camera VAR nu au intervenit.

 


Președintele CFR Cluj Cristi Balaj a criticat dur deciziile luate de arbitrii în favoare Rapidului, făcând referire la meciurile CFR-ului și a Universității Cluj.

„Am înnebunit după meciul pe care l-am avut în Giulești. Anumite lucruri nu le mai înțeleg, văzând și greșeala de la partida lor (n.r. a Rapidului) cu Universitatea Cluj, mai ales și în contextul meciului cu noi.


Nu înțeleg arbitrii. Ei caută niște detalii prin care încearcă să anuleze niște anumite elemente clare. S-a spus că atacantul a pus piciorul departe de minge pentru a proteja, dar fundașul nu putea să intervină cu acea alunecare.

Ei se leagă de faptul că atacantul a pus piciorul pentru a proteja. Daniel Niculae își apără interesul”, a declarat Cristi Balaj pentru digisport.ro.


 

Reacțiile din fotbalul românesc

Lumea fotbalului românesc a fost revoltată în privința deciziei de pe Cluj Arena, brigada de arbitrii fiind criticată dur.


”Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR. Ei bine, aici, fundașul încearcă să joace mingea.

Din cauza terenului nu-și poate controla alunecarea, și cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la U Cluj. Fault evident!”, a fost verdictul fostului arbitru Marius Avram.

Eroarea a fost taxată dur și de adversarele Rapidului în lupta pentru titlu. „VAR-ul nu intervine pe noroi”, a fost reacția ironică pe Facebook a lui Mihai Stoica.

În timp ce Gică Popescu, președintele Farului, a atacat și el, virulent, eroarea. ”Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare! ”, a spus acesta.

Și Dan Petrescu a reacționat dur după meciul disputat de CFR contra Rapidului în Gruia: „De ce dracu’ au mai pus VAR-ul dacă nu ne uităm la el?”.


 

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Varga a pierdut cei mai mulți bani de când este finanțator al CFR Cluj. Cum se compară sumele din România cu cele din Vest

FCSB a scăpat de emoții înainte de meciul cu CFR Cluj. Mihai Pintilii a aflat dacă poate sta pe banca tehnică

abonare newsletter