Sport

FCSB a scăpat de emoții înainte de meciul cu CFR Cluj. Mihai Pintilii a aflat dacă poate sta pe banca tehnică

CFR Cluj întâlnește FCSB, duminică, 5 februarie, într-un meci cu numărul 24 din SuperLigă. FCSB a scăpat de emoții înaintea derby-ului cu CFR Cluj după ultima decizie luată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Mihai Pintilii, antrenorul de facto de la FCSB/ Foto: captură ecran video FCSB - Facebook Mihai Pintilii, antrenorul de facto de la FCSB/ Foto: captură ecran video FCSB - Facebook

 

 


Mihai Pintilii, antrenorul de facto de la FCSB riscă în continuare să fie suspendat, din cauză că pregătește echipa, deși nu are un carnet de antrenor recunoscut în România, pentru care a început studiile.

 


Deși cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF a ajuns pe 18 ianuarie, acesta a fost amânat până pe 23, iar apoi pe 30 ianuarie. Nici după meciul pierdut de FCSB cu Farul Constanța nu s-a luat o decizie în ceea ce îl privește pe Mihai Pintilii.

Comisia de Disciplină a decis să judece cazul lui Mihai Pintilii pe 6 februarie 2023, la o zi după meciul pe care FCSB urmează să îl joace împotriva rivalei CFR Cluj. 


CITEȘTE ȘI:
Dan Petrescu, îngrijorat de starea vremii care ar putea încetini pregătirea meciului cu FCSB
Ciprian Deac, evoluție importantă în ciuda problemelor medicale

Astfel, antrenorul pus de Gigi Becali să o conducă pe FCSB alături de Leo Strizu va afla dacă o să primească o suspendare din partea Comisiei de Disciplină după meciul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF, a dezvăluit ce se întâmplă cu antrenorii care au făcut școala în Republica Moldova.


„Ei pot activa cu acel carnet în Moldova. Dar pentru a putea activa în România cu acel document, el trebuie recunoscut și echivalat ca orice diplomă care se obține de către un cetățean străin care vine la noi în țară. Iar în momentul de față, CNFPA nu poate echivala acel document și să dea dreptul deținătorului să lucreze oficial în România ca antrenor”, a spus Lucian Burchel, citat de prosport.ro

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie împotriva FC Voluntari. Elevii lui Dan Petrescu se mențin în fruntea clasamentului

CFR Cluj s-a despărţit de danezul Vito Hammershoey-Mistrati

Vești proaste pentru Lazio! Încă un jucător s-a accidentat înaintea partidei cu CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter