Sport

„U” Cluj va disputa următoarele meciuri de acasă la Mediaș: „Universitatea Cluj e nevoită să se mute de pe propriul stadion”

Pentru a rezolva problema fotbalului impracticabil pe Cluj Arena, „U” Cluj va disputa meciurile de acasă la Mediaș până la schimbarea gazonului.

„U” Cluj a remizat 0-0 cu Rapidul /FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Universitatea Cluj a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 0-0, vineri seara, pe Cluj Arena, în primul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal. Partida nu a fost marcată de fazele de poartă cât de starea proastă a gazonului.

 


Soluția la problema majora a clubului ar fi disputarea meciurilor de acasă pe stadionul din Mediaș, până la schimbarea gazonului

 


„Ies din mocirlă: «U» se mută din Cluj pentru (cel puțin) două meciuri!

Pe cât de ciudat poate să sune, pe atât e de real. Universitatea Cluj e nevoită să se mute de pe propriul stadion, din cauza terenului de joc impracticabil. Astfel, spun sursele noastre, echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va juca la Mediaș următoarele două partide de pe teren propriu, cu CS Mioveni (vineri, 10 februarie, ora 17:00) și FC Botoșani (data și ora sunt necunoscute), sperând că, printr-o minune, gazonul va arăta măcar decent la jocul cu Farul Constanța, ultimul pe teren propriu din sezonul regulat.


Așadar, «U» cade pradă managementului defectuos al unui stadion inaugurat în urmă cu doar 10 ani, dar care nu a avut șansa să cunoască un gazon decent în tot acest timp. Fanii clujeni sunt nevoiți, astfel, să-și însoțească, din nou, echipa în alte orașe, în timp ce stadionul de lângă Parcul Central rămâne gol, în așteptarea unor vremuri mai bune și a unui petec de iarbă. Între-timp, oficialitățile județene care administrează stadionul promit că vor schimba complet gazonul undeva în luna martie-aprilie, prilej numai bun pentru ca «U» să plece, din nou, din oraș, în plin play-out. Bineînțeles, noul gazon urmează să fie călcat în picioare la Untold, în august, astfel că, prin noiembrie 2023, rândurile de mai sus vor redeveni, din nou, realitate. 

Există și varianta Sibiu, doar că șansele sunt destul de mici, având în vedere situația echipei locale care s-ar putea afla în luptă directă cu "U" pentru evitarea retrogradării”, a declarat pagina oficială a podcastului 100% „U" pe Facebook.


 

CITEȘTE ȘI:

Galeria „U” Cluj este alături de suporterii FCU Craiova după scandalul de la Sfântu Gheorghe. FRF își dorește ca stadioanele să fie spații civilizate

U-BT Cluj-Napoca o va întâlni pe Dinamo în prima etapă a fazei secunde a Ligii Naționale. În EuroCup, campioana României are un meci crucial

Ultimele Stiri
abonare newsletter