Sport

Dan Petrescu a izbucnit la conferința de presă înainte de meciul cu FC Voluntari: „De ce dracu am mai pus VAR-ul”

Dan Petrescu critică modul în care sistemul VAR este folosit în fotbalul românesc. Antrenorul echipei CFR Cluj a izbucnit în timpul conferinței de presă dinaintea partidei cu FC Voluntari.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: cfrclujofficial - Instagram Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: cfrclujofficial - Instagram

 

 


Superliga a revenit din vacanță cu același probleme. Fanii lui „U” Cluj au acuzat arbitrajul de la meciul cu Rapid, 0-0. Partida a deschis runda 23 din Superliga și s-a jucat pe un teren execrabil. 

 


Condițiile de joc i-au dat bătăi de cap și arbitrului, nu doar celor două tabere. Între altele, gazdele au cerut un penalty, dar Marian Barbu a lăsat jocul liber, fără a consulta sistemul VAR.

Despre faza controversată de pe Cluj Arena a vorbit și Dan Petrescu. La conferința de presă dinaintea jocului cu FC Voluntari Petrescu i-a pus la zid pe cei care nu merg să consulte fazele controversate la ecranul de la marginea terenului și este de părere că au apărut și mai multe probleme în România odată cu implementarea VAR.


CITEȘTE ȘI:
CFR Cluj s-a despărţit de danezul Vito Hammershoey-Mistrati
Meci de luptă, nu de fotbal, între Universitatea și Rapid. Cluj Arena, o mocirlă

„De ce dracu am mai pus VAR-ul dacă nu ne uităm la el? Nu mai înțeleg. Am vrut VAR-ul și acum avem 1000 de probleme mai mari. Nici nu ne uităm la el”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj-FC Voluntari, un meci dificil

Partida dintre FC Voluntari și CFR Cluj se va juca astăzi, de la ora 20:00.


FC Voluntari a pierdut runda trecută, 1-2, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, în timp ce campioana României a trecut la pas de Farul Constanța, tot în deplasare, 3-0.

CFR Cluj a pierdut temporar fotoliul de lider, asta după victoria Farului, 3-2, în fața celor de la FCSB. Un punct le-ar fi însă suficient elevilor lui Dan Petrescu pentru a conduce din nou clasamentul din Liga 1.


Ultima confruntare dintre cele două formații, FC Voluntari și CFR Cluj, s-a terminat cu victoria clară obținută în Gruia de ardeleni, 4-0, în turul campionatului.

CITEȘTE ȘI:

Vești proaste pentru Lazio! Încă un jucător s-a accidentat înaintea partidei cu CFR Cluj

CFR Cluj și Alexandru Bologa, premiați la Gala „Sportivul Anului 2022”

Ultimele Stiri
abonare newsletter