Sport

Meme Stoica, impresionat de lotul CFR Cluj: „Are forță și demonstrează asta pe teren”

Managerul general al celor de la FCSB Meme Stoica a avut cuvinte de laudă pentru echipa lui Dan Petrescu.

Meme Stoica în cadrul unei conferințe de presă /Foto: Mihai Stoica - Facebook Meme Stoica în cadrul unei conferințe de presă /Foto: Mihai Stoica - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins liderul Farul Constanța cu scorul de 3-0 în prima etapă de la revenirea Superligii, trecând astfel pe primul loc al campionatului. Meme Stoica, managerul general al celor de la FCSB a avut numai cuvinte de laudă pentru lotul construit în Gruia. Acesta apreciază numărul crescut de jucători de valoare la care poate apela Dan Petrescu.

 


„În momentul în care golgeterul echipei, Debeljuh, e în afara lotului pentru că vine de pe bancă, iar ca rezerve ai pe Janga, număr 9, Maglica, număr 9 adus de Petrescu, și Malele… Iar tu plângi după Dugandzic, spui «Nu am cerut eu să plece». Probabil și la Jefte Betancor a fost la fel. Au plecat doi atacanți, are 3 pe bancă și joacă doar unul. Iar unul e în afara lotului. E clar că CFR are forță. Dacă nici asta nu e demonstrație de forță, care mai e?

Tu îi ai pe Burcă, titular în echipa națională, pe Yuri, unul dintre cei mai buni jucători din țară, pe Kolinger, căruia trebuia să-i dai un salariu mare ca să vină din Danemarca, pe Bilong, care joaca în naționala Camerunului. Îl aduci pe Țîru, care nu a venit pe un salariu, CFR are forță și o demonstrează. Și a demonstrat și pe teren.


Petrescu dă de pământ cu Debeljuh și nu-l mai primește la antrenamente și după aceea e cel mai bun jucător. Ăsta e Petrescu. L-am mai contrat când dădea declarații deplasate, dar niciodată nu am spus că nu e un antrenor bun. E genial.

Atâta timp cât anul trecut am intrat în play-off cu 7 puncte în urma CFR-ului și trebuia să jucăm finala campionatului, dar nu a vrut un arbitru asistent, nu avem voie să nu sperăm. Suntem mult mai aproape acum. Suntem mai buni ca echipă, chiar dacă l-am pierdut pe Tănase. CFR e mai bună ca anul trecut și simt că și noi suntem mai buni”, a declarat Meme Stoica pentru orangesport.ro.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj se desparte de serviciile a doi jucători. Vezi unde vor ajunge aceștia

CFR Cluj, negocieri complicate pentru păstrarea unui jucător. Cristi Balaj: „Suma este mai mare decât ce avea inițial”

Ultimele Stiri
abonare newsletter