Sport

Alex Chipciu a analizat diferența dintre CFR Cluj și FCSB: „A fost un minus”

Alexandru Chipciu a analizat diferențele dintre CFR Cluj și FCSB, spunând motivul principal pentru care echipa din Gruia a reușit să ia campionatul 5 ani la rând.

Alex Chipciu în cantonamentul din Turcia/ FOTO: captură ecran digisport.ro Alex Chipciu în cantonamentul din Turcia/ FOTO: captură ecran digisport.ro

 

 


Jucătorul celor de la „U” Cluj, Alex Chipciu a spus că motivul principal pentru care CFR Cluj a reușit să ia titlul de campioană în ultimii 5 ani a fost forța lotului. Fotbalistul a spus că în cazul în care CFR-ul are absențe în lot acest lucru nu se simte la fel de mult precum la FCSB.

 


„Farul a avut un tur fantastic și cred că un mare minus pentru ei a fost accidentarea lui Louis Munteanu, care s-a accidentat. Alături de Denis Alibec, erau foarte periculoși. Clar, domnul Hagi a făcut miracole în fotbalul românesc.

CFR are un buget fantastic și e normal să iei campionatul. Are potențial și Steaua (n.r. FCSB), dar la CFR, de exemplu, nu se vede dacă lipsește un titular.


La Steaua (n.r. FCSB), în meciul direct, lipsind doi jucători de bază nu a mai avut aceeași putere ca și echipă și asta a fost un minus. Cred că au șanse anul acesta (n.r. cei de la FCSB) și chiar îi văd să se bată cu cei de la CFR la titlu”, a spus Chipciu, la Digi Sport.

FCSB nu a mai reușit să câștige campionatul României din anul 2015.

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Romario Pires după întoarcerea la „U” Cluj: „A fost puțin ciudat”

„U” Cluj, învinsă de formaţia elveţiană FC Zurich, în meci amical. Scor: 1-3

abonare newsletter