Sport

Ianis Stoica, categoric după plecarea de la FCSB: „Uneori am fost nedreptățit, alteori nu meritam”

Ianis Stoica a fost împrumutat în această iarnă de FCSB la „U” Cluj. Jucătorul de fotbal a avut un mesaj categoric după plecarea sa.

Jucătorul de fotbal Ianis Stoica/ Foto: FCSB - Facebook Jucătorul de fotbal Ianis Stoica/ Foto: FCSB - Facebook

 

 


Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la Universitatea Cluj până la finalul sezonului 2022-2023 al Ligii 1, pentru a-și continua dezvoltarea.

 


După ce a intrat în cantonamentul din Antalya cu noua sa echipă, fotbalistul de 20 de ani a vorbit despre calitățile și defectele sale, dar și despre care este obiectivul lui.

CITEȘTE ȘI:
Ioan Ovidiu Sabău, primele declarații de la întoarcerea la „U” Cluj: „E o plăcere pentru mine că fac parte din această familie”
Primul transfer realizat de „U” Cluj în 2023. Cine este noul jucător din lotul „studenților”

Jucătorul de fotbal Ianis Stoica, a cărui valoare de piață este de 900.000 de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, a vorbit și despre venirea sa la „U” Cluj pe care o consideră o echipă cu tradiție.


„Vreau să joc cât mai bine, nu mi-am fixat un număr de pase sau de goluri. Acum nu mă gândesc la FCSB, poate de la vară, vom vedea. Acum sunt 100% concentrat aici.

Sunt bucuros că sunt aici, e o echipă cu nume, cu tradiție, cu suporteri. Uneori am fost nedreptățit la FCSB, alteori nu meritam. Cu plecatul eu am insistat cel mai mult, pentru binele meu și pentru binele lor. Decât să stau sau să joc din când în când, e mai bine să joc meci de meci. Vreau să mă întorc mai puternic, să joc pentru mine, să acumulez cât mai multă experiență și să-mi ajut echipa.


Trebuie să ieșim din acea zonă roșie, nu e OK pentru noi. Trebuie să tindem cât mai sus. Domnul Sabău mi-a explicat câteva chestii tactice, pe care trebuie să le fac. Nimic în plus. Vina mai mult îmi aparține, că n-am reușit să mă acomodez la stilul de joc. Vine un antrenor, pune în practică un stil de joc, iar jucătorul se adaptează sau nu.

Vreau să ajung într-un campionat puternic, dar nu vreau să visez departe. Trebuie să-mi fac treaba aici. Dacă echipa se salvează cu mine, înseamnă că am făcut o treabă foarte bună. Calitatea cea mai mare a mea e viteza și plecarea de pe loc. Cel mai mare defect cred că e faza de apărare, nu reușesc să mă apăr bine. Și atacanții trebuie să se apere, pentru că așa e fotbalul total. O să exersez mai mult, acolo sunt deficitar”, a spus Ianis Stoica, într-un interviu pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Speranța lui Ianis Stoica pentru acest an: „Vreau să ne salvăm și ei să câștige titlul”

Ianis Stoica nu dorește să vină la „U” Cluj: „Vreau să încercăm afară”

Ianis Stoica, noul jucător al „U” Cluj! Gigi Becali l-a cedat „studenților”

abonare newsletter