Sport

Patronii l-au îndepărtat pe Ioan Ovidiu Sabău din fotbalul românesc: „Nu mă mai regăsesc”

Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la cariera de antrenor, motivul principal fiind implicarea prea mare a conducerii.

Patronii români l-au îndepărtat pe Ioan Ovidiu Sabău din fotbalul românesc Patronii români l-au îndepărtat pe Ioan Ovidiu Sabău din fotbalul românesc

 

La doar 54 de ani, Ioan Ovidiu Sabău ar fi putut să antreneze multe echipe din Liga 1 la ora actuală. Fostul mare internațional român a declarat că nu mai este interesat de antrenorat și a dat de înțeles că motivul principal ar avea legătură cu implicarea patronilor în viața echipei.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Sabău nu a mai antrenat o echipă din 2013, atunci când a fost tehnicianul lui ASA Târgu Mureș. El a mărturisit într-o emisiune la Look Sport + că nu poate să lucreze în anumite condiții și nu își dorește să facă compromisuri.

„Nu mă mai regăsesc eu. Nu aş vrea să se înţeleagă că eu sunt cel bun, foarte bine pregătit şi ceilalţi sunt slabi. Simt eu că nu pot să lucrez în anumite condiţii pe care eu le simt, iar compromisuri nu îmi place să fac. Nu îmi place să intru în conflicte cu ceilalţi. Nu îmi place, la fel, să mi se impună în această meserie anumite lucruri. Prefer să fac eu pasul înapoi, aşa cum cred eu că mai mulţi au făcut-o.”, a povestit Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul emisiunii „Meciul vieţii”, de pe Look Sport+.


Sabău a mai spus și cu alte ocazii că a avut probleme în cariera de antrenor. El s-a plâns că anumiți patroni i-au impus un obiectiv la începutul sezonului, dar după un timp cei care finanțau echipa începeau să intervină peste antrenor.

Sabău a antrenat de-a lungul anilor echipe precum Universitatea Cluj, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș sau Rapid.

CITEȘTE ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău are încredere în „U”: „O văd promovată pe Universitatea Cluj”

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit de fotbalul românesc: „Conducerea se bagă peste tine mereu, deși nu au jucat fotbal niciodată”

Ultimele Stiri
abonare newsletter