Sport

Eugen Neagoe, furios după ce „U” Cluj a fost învinsă de Sepsi: „Asta spune multe”

„U” Cluj a fost învinsă de către Sepsi OSK, scor 2-1, în cadrul unei partide desfășurate în etapa cu numărul 21 din Liga 1.

Eugen Neagoe, antrenorul „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj/Facebook Eugen Neagoe, antrenorul „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj/Facebook

 

 


FC Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, cu scorul 2-1, în fața celor de Sepsi Sfântu Gheorghe.

 


Eugen Neagoe, antrenorul echipei „U” Cluj a ținut să își critice jucătorii pentru faptul că Sepsi a avut un singur corner, din care au marcat, în timp ce ei nu au reușit să înscrie din trei faze fixe primite.

CITEȘTE ȘI:


Alex Chipciu a răbufnit și aruncat cu săgeți în colegii săi după meciul cu Sepsi: „M-au înjurat de m-au rupt”
„U” Cluj a pierdut ultimul meci din 2022 pe terenul celor de la Sepsi. Covăsnenii s-au impus la limită

De asemenea, antrenorul le-a mulțumit suporterilor Universității care au venit să-și susțină echipa în deplasare și a ținut să-și felicite adversarii, dar și pe fanii acestora, care l-au aplaudat la finalul paridei.

„Vreau să le mulțumesc suporterilor că au venit după noi. Ne pare rău că nu le-am adus victoria. Le mulțumesc și suporterilor de la Sfântu Gheorghe pentru cum m-au primit.


Am făcut un efort mare. E greu să reușești împotriva unei echipe bune. În cele 96 de minute, ei eu avut un corner și noi trei. Ei au reușit să marcheze.

Asta spune multe. Și au marcat gol. În repriza a doua am controlat. Am încercat să-i luăm din terenul lor.


În multe momente am recuperat mingea. Ei ne-au prins pe contraatac. A fost acolo Tudorie și a reușit să marcheze.

Știa fiecare jucător ce are de făcut. Știu ce au de făcut. E greu ca o echipă să câstige când una marchează dintr-un corner și noi din trei nu am reușit”, a spus Eugen Neagoe, la finalul meciului cu Sepsi.

CITEȘTE ȘI:

U Cluj renunță la fundașul Florinel Mitrea. „Am îmbrăcat tricoul Universităţii în faţa unui stadion plin. A fost un capitol frumos”

Este oficial! FCSB l-a cedat pe Ianis Stoica la „U” Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter