Sport

Speranța Marocului la locul trei s-a spulberat! Croația a câștigat după un meci spectaculos

Selecţionata Croaţiei a câștigat împotriva Marocului cu scorul de 2-1, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în finala mică a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Selecţionata Croaţiei a câștigat împotriva Marocului cu scorul de 2-1, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în finala mică a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar/ Foto: FIFA World Cup/Facebook Selecţionata Croaţiei a câștigat împotriva Marocului cu scorul de 2-1, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în finala mică a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar/ Foto: FIFA World Cup/Facebook

 

 


Croația a câștigat împotriva Marocului și a obținut locul trei la Campionatul Mondial din Qatar, după un meci spectaculos.

 


Naționala Croație s-a impus cu 2-1, toate golurile partidei fiind marcate în prima repriză

Croația a deschis scorul după numai 7 minute de meci, în urma unei faze fixe. Josko Gvardiol a marcat cu capul cu o execuție a la Van Persie și și-a adus echipa în avantaj. Marocanii au replicat repede, iar după doar 2 minute au egalat prin golul marcat Achraf Dari. Fundașul central a reluat cu capul o minge care l-a găsit singur în zona careului mic.


Mislav Orsic a reuşit în minutul 42 al doilea gol al echipei antrenate de Zlatko Dalic.

Scorul la pauză a fost 2-1 pentru Croația

În repriza a doua s-a jucat mult mai precaut. Cele mai notabile faze s-au petrecut în interval de trei minute. Mai întâi, Croația a cerut un penalty la un duel dintre Gvardiol și Amrabat, iar la poarta cealaltă, după o ocazie mare a lui En Nesyri, Hakimi a căzut în careu și a cerut și el penalty.


Până la final, fiecare echipă a mai avut câte o ocazie, Croația, prin Hakimi, iar Maroc, prin En Nesyri.

Astfel, meciul s-a terminat cu scorul de 2-1, iar Croația termină pe locul 3, după ce, la Mondialul precedent, a jucat finala.


Finala mare se va juca duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00 (ora României), iar Argentina și Franța se vor lupta pentru cupă.

CITEȘTE ȘI:

Accidentarea lui Neymar e mai gravă decât se aștepta. Fotbalistul brazilian va lipsi de la meciul cu Elveția din Cupa Mondială

Are România capacitatea de a organiza o Cupă Mondială?

Visul marocan s-a oprit! Argentina va întâlni Franța în finala Cupei Mondiale

Ultimele Stiri
abonare newsletter