Sport

Cristi Balaj confirmă întărirea lotului în această perioadă de iarnă: „Suntem în discuții. Trebuie doar să finisăm”

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat faptul că formația din Gruia va efectua un număr de transferuri în această „fereastră” din iarnă, acestea fiind doar câteva finisaje aduse echipei.

Jucătorii CFR-ului în derby-ul cu FCSB /FOTO: CFR Cluj - Facebook Jucătorii CFR-ului în derby-ul cu FCSB /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Cristi Balaj a adus asigurări în legătură cu bugetul de transferuri, spunând că îi va oferi lui Dan Petrescu fondurile necesare pentru a-și întări lotul.

 


”Avem buget, nu discut mult despre ce jucători vor veni. Eu sunt cel care susțin că fiecare transfer trebuie comunicat pe site după ce s-au finalizat documentele. Suntem în discuții, într-adevăr. Ce e foarte important este că suntem în situația în care trebuie doar să finisăm. Nu facem modificări majore, cum a fost în vară.

Eram lângă Dan Petrescu când a zis de jucători. E democrație când fiecare spune ce vrea”, a declarat Cristi Balaj pentru digisport.ro.
 


Victoria de pe Național Arena

CFR Cluj a învins-o pe FCSB într-un meci restant din etapa 9 a Superligii, cu scorul 1-0. Campioana României a reușit să o egaleze la puncte pe Farul Constanța, liderul campionatului, datorită acestei victorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter