Sport

CFR Cluj a învins-o pe FCSB într-o restanță din etapa 9 a Superligii. Campioana egalează liderul Farul Constanța

CFR Cluj a învins-o pe FCSB într-un meci restant din etapa 9 a Superligii, cu scorul 1-0. Campioana României a reușit să o egaleze la puncte pe Farul Constanța, liderul campionatului, datorită acestei victorii.

CFR Cluj a învins FCSB cu scorul 1-0 / Foto: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj a învins FCSB cu scorul 1-0 / Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci restant din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

 


Unicul gol al partidei a fost marcat de Rangelo Janga (69), după mingea respinsă de portarul Andrei Vlad la lovitura de cap a lui Yuri Matias.

FCSB a avut apoi două ocazii mari de egalare, dar Florinel Coman a ratat singur cu portarul Simone Scuffet (76), iar Yuri Matias a deviat salvator peste poartă şutul trimis de Malcom Edjouma din careu (76).


CFR a reuşit a cincea sa victorie consecutivă în campionat. FCSB, care venea după cinci victorii consecutive, a pierdut primul său meci acasă în acest sezon.

Campioana României a egalat-o la puncte pe Farul Constanța, lider în campionat.


FCSB - FC CFR 1907 Cluj 0-1 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti
A marcat: Rangelo Janga (69).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); al patrulea oficial: Marcel Bîrsan (Bucureşti)
Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti)
Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

CITEȘTE ȘI:

Cristi Bălgrădean, la un pas de plecarea de la CFR Cluj! Unde ar putea ajunge portarul

LPF a anunțat echipa etapei cu numărul 20. Care sunt jucătorii de la CFR încluși în echipa ideală

abonare newsletter