Sport

Cristi Balaj, deranjat de comentariile lui Meme Stoica: „Lipsă de fair-play! Așa a făcut și atunci”

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, i-a răspuns lui Meme Stoica, după ce managerul FCSB-ului a adus atacuri campioanei României.

Cristi Balaj /FOTO: Cristian Balaj - Facebook Cristi Balaj /FOTO: Cristian Balaj - Facebook

 

 


CFR Cluj va înfrunta FCSB-ul joi, partida fiind o restanță din etapa a 9-a. Meciul este decisiv pentru lupta la titlu, echipele aflându-se pe pozițiile doi și trei în campionat, în spatele liderului Farul.

 


Meme Stoica, managerul general al FCSB-ului, a atacat CFR-ul într-un interviu, făcând referire la lipsa de fani ai grupării din Gruia și de posibilul arbitraj favorabil de care a beneficiat campioana.

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, i-a raspuns reprezentativului FCSB-ului, spunând că atacurile au fost nefondate și că Meme Stoica a dat dovadă de lipsă de fair-play.


„E lipsă de fair-play față de jucătorii noștri care s-au calificat în Conference League și care au demonstrat că au meritat să câștige campionatul. Și sezonul trecut am avut meciuri din trei în trei zile, pentru că eram într-o competiție europeană. Cu toate acestea, am câștigat campionatul. Ei au simțit acum pe propria piele. 

Noi nu avem bătălii cu nimeni. Aceeastă discuție vine într-un moment nefast. Este total neinspirat cel care alege să vorbească în acest moment de greșelile de arbitraj în favoarea lui CFR Cluj.  


Sunt profund dezamăgit că există o persoană în fotbalul românesc care pune presiune pe arbitru. Așa a făcut și în ultimul meci, când noi am jucat cu un om în minus. Să nu mai vorbim despre greșelile de acum, din meciurile cu Mioveni și Rapid”, a spus Cristi Balaj pentru DigiSport. 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj ratează unul dintre cele mai importante transferuri ale iernii

Meme Stoica, noi atacuri împotriva CFR-ului: „Știm cum s-a reușit această serie teribilă! Nu suntem idioți”

abonare newsletter